Buker ne igra, bez njega svaku do sad prelazio
Haris over 15.5
Embid sk i as 16.5
Alen sk i as 5.5
Da se isprati ova prva lagano
petko87 wrote:Skinu Alenu 2 sk jbt, i covek ladno ostane na 3/2 i Embid padne zbog jebenog blow outa, jebeni Finiks raspali… pu
Ja ne verujem, dva puta mu skinu po skok
Uzas, to mi bio singl, jos dve tri asistencije potencijalne imao ali nije pisano jer su stajali u mestu pa sutirali
Kakav pad
Nilliw wrote:petko87 wrote:Skinu Alenu 2 sk jbt, i covek ladno ostane na 3/2 i Embid padne zbog jebenog blow outa, jebeni Finiks raspali… pu
Uzas, to mi bio singl, jos dve tri asistencije potencijalne imao ali nije pisano jer su stajali u mestu pa sutirali
Kakav pad
Video sam sve, neverovatno. Samo sto se meni kladza zajebala pa mi isplatila kao dobitan par. Povuko sam kes odmah, videcemo sta ce biti sad
petko87 wrote:Nilliw wrote:petko87 wrote:Skinu Alenu 2 sk jbt, i covek ladno ostane na 3/2 i Embid padne zbog jebenog blow outa, jebeni Finiks raspali… pu
Kakav pad
Video sam sve, neverovatno. Samo sto se meni kladza zajebala pa mi isplatila kao dobitan par. Povuko sam kes odmah, videcemo sta ce biti sad
Jel postoji mogucnost da vrate skok? Gledao sam utakmicu i to je bilo tocno prije nego je izasao, uhvatio covjek skok cisti
I jos je imo pred kraj trece cistu loptu za uzet i pustio covjek da izadje van…nemres vjv
Posle su ga ponistili, nakon kraja utakmice, tako da cisto sumnjam