Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jazavac
#194027 @ucenik moram da te pohvalim za tip. Znam da nije proso ali iz naftalina si ga izvadio. Logika perfektna, trebalo je da dodje samo nije bilo srece. Da sam imao jos para sigurno bi ga stavio na neki tiket. Obozavam takve under the radar tipove.
By Darko1987
#194029 @Jazo, cekamo još za sponzora, ide to dosta sporo, a što se tiče lige ide to sasvim zadovoljavajuće, dobra je aktivnost, a ja lično sam juče bio u obavezama i nisam stigao ništa postati… :roll:
By Darko1987
Jazavac wrote:Ahaaa ja mislio do 10og kao svi mogu posle toga treba da se plati :D

Samo ti nastavi sa prijedlozima, u glavnu temu najsigurniji ostavi, ako imaš još nešto u ovu slobodno postaj, ovde nema limita… ;)
By Jazavac
#194041 Poetl nije los za probati jer igra protiv bivse ekipe ali ja sam ga izbego jer ne uzima preterano mng suteva. Kari 29,5+ i Micel 28,5+ bi trebali vcrs. Zasto? Evo vodim se ovom logikom: Alen se vratio, Mobli ide nazad na 4, sto znaci da GSW nema sta da trazi u reketu (nisu imali ni bez Alena, kamoli sad), znaci kao i uvek oslanjace se sada jos i vise na trojke. Thompson mi je proso kroz glavu, ali je uzasno nekonstantan, tako da sam izabrao Karija. Mada mislim da ce obojica u + ako zele pobedu vcrs, ali tu je i Wigins pa mozda i on izdivlja sa nekom 20+ partijom. Vodeci se tom logikom stavio sam Micela na 28,5+ jednostavno je, jer ako krenu da sipaju splash brothersi, bez njegovih 30 Klivlend nema sta da trazi. Naravno tu je i Garland, ali se ipak zna ko je prvi suter. Prosle sezone kada su igrali i Micel i Kari Micel je dao 29 Kari 40. Bila je i jedna tekma gde nisu igrala obojica i tu su Garland i Poole izdominirali sa 30+, znaci te suterske pozicije na 1 i 2 (dobro 1 je play ali realno Kari je prvo suter pa onda play da se ne lazemo) su za obe ekipe najproblematicnije sto se odbrane tice (jer nije kao da su GSW i Klivlend skroz promenili roster kroz trejdove, ostali su manje-vise isti), a kada su u pitanju takvi suteri kao sto su Kari i Micel mislim da je logicno da ce obojica ici na 30 vcrs.
By Darko1987
#194042 Marvin Bagley (DET) pts+rb+ass 13.5 over @1.90 Maxbet

6/6 ove sezone, Ivey je out što bi još više trebalo povećati usage rate u 2nd Unit-u, jedini problem moze biti baš mala minutaža i neki glupi faulovi, al’ za 15-ak minuta koliko je u igri dosta se igra za njega u napadu, prilično aktivan skakački na oba kraja terena, mislim da ima value… :geek:
By Nilliw
Darko1987 wrote:Marvin Bagley (DET) pts+rb+ass 13.5 over @1.90 Maxbet

6/6 ove sezone, Ivey je out što bi još više trebalo povećati usage rate u 2nd Unit-u, jedini problem moze biti baš mala minutaža i neki glupi faulovi, al’ za 15-ak minuta koliko je u igri dosta se igra za njega u napadu, prilično aktivan skakački na oba kraja terena, mislim da ima value… :geek:

Ja ocekujem od Sassera veceras finu partiju

7.5 granica Meridian

Uzeo bih i onog divljaka Gudvina 5.5 preko, juce imao 1/9 iz igre