Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
#194045 Image

SAS igraju dosta otvoreno. Schroder ima 15+ potencialnih ass, u gostima 2/2 double double, SAS dosta trpaju playi sa ass...
GSW danas treba size, tu ce looney trebat odigrati malo vise (matchup allen mobley). Ima dobre brojke protiv njih. 15 9 i 18 reb.
Sretno
By Gile777
RussellWestbrook wrote:Siakame jebem li ti mrtve, kad god odigram ovo govno on igra ko da ima autizam, mater jebo raspalu

Ma ne samo on cijeli Toronto smješno izgleda
Jbte pa Spursima za dvije četvrtine neće dati 30 poena :lol:
By UcenikBGD
#194053 Zao mi sto ne stigoh na vreme da postavim Jakoba surovog Austrijskog u pinnbetu bio 9,5 a svuda 10,5 ali lagano i to dosao u 3/4 zaredjao 10 iako omasio 2slobodna na pocetku cisto sto sam ga igrao da me malo jebucka.
Pitam se sta glumi ovo bosansko brdsko planinsko govedo od Nurkica, sut iz igre 0/2 defanzivnih skokova 0 ???!!! Asistencija 6 ???
By Darko1987
Darko1987 wrote:Marvin Bagley (DET) pts+rb+ass 13.5 over @1.90 Maxbet

6/6 ove sezone, Ivey je out što bi još više trebalo povećati usage rate u 2nd Unit-u, jedini problem moze biti baš mala minutaža i neki glupi faulovi, al’ za 15-ak minuta koliko je u igri dosta se igra za njega u napadu, prilično aktivan skakački na oba kraja terena, mislim da ima value… :geek:

Taman koliko treba al' nevjerovatno kako je skupio 5 faulova za nekih 7-8 minuta?! :roll: :roll: