Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#194085 Clint Capela P+R 20.5 + @1.83 / bet365 / units 2

Igra protiv rukija Cheta, do sad se pokazalo da ne moze bas dobro da sacuva jace/teze centre od sebe. Tu najvise vidim profit iz konekcije Trae/Clint i njihov pik i aliup. Smatra da ce dosta koristiti to protiv njega i da ce svakako hteti da izvuku Cheta iz reketa i kroz prostor i pas igru pronadju Capelu na zakucavanju. Sto se tice skokova, Capela me je skoro uvek tu ispostovao, malo je sporije usao sa njima u sezonu ali uskoro ocekujem da krene i sa DD. Takodje nije losa opcija probati Trae asiste ili P+A.

Srecno! :ugeek:
By UcenikBGD
#194089 Bobby Portis + 0.5 3pts @1,76 / Unita 2 ✅✅

Ocekivao sam mnogo vecu kvotu ,preko 2,00 s obzirom da je Bob u dosadasnjih 5 meceva 0/7 trojke i u 3 predsezonska isto 0 ubacenih troki??? Covek koji ume da ubode trojku,prosle sezone je na 70 meceva ubacio 95 trojki,a vecerasnjem protivniku 3/6, 3/4, 1/2 , 0/3.
Broklin nema centra,ocekujem da ih Bob napuni kada udje,jer igra zadnja 4 5 minuta 1/4 i do pola 2/4 oko 10tak minuta, i slicno u drugom poluvremenu, mozda veceras dobije i koji minut vise ako se Bruk Lo ne snadje na smal bol postavu Broklina.
Ja sam singlirao Boba u meridijanu kvota je 1,79 +0.5 trojki i +8.5 poena kvota je 1,99 !!!
Ove sezone je ubacivao 10pts 12 pts 16pts 10pts i 4pts,samo je podbacio ovu poslednju protiv Njujorka 2/10 iz igre i 0/2 trojke, ako veceras prokine i ubaci kad udje jednom dvaput u kos onda ce i trojke 2 3 da ispuca i ide jako i veselo i trojke i duplo poena, moze i 9 veceras.
By Jackkk_
#194090 Lauri Markkanen 23,5 over 1.86 / 2 units ✅✅

Uglavnom oko grane, cak vise u underu, ali bivsa ekipa motiv vise, Chicago nekako ostaje u dropu, Vucevic je sporiji i teze brani face up centre, tako da ce Lauri imati prednost da lakse ispaljuje suteve iz pnp, a sad moze da proba poludistancu ili neki drive, sto nije bio slučaj u utakmici sa Minesotom, Chicago nije neka deff ekipa, ne vidim potencijalni bo.
Uzece svoju porciju, vidim ga veceras na 35min i 26-27pts

Srecno
By LaVine
#194091 T. Maxey over 21.5 @ 1.80 Bet365 2 units ✅✅

Je li ovo neka fora ili ja nesto ne znam.Samo jednu utakmicu ovo nije prebacio.Svaki bek je proziv Vasingtona dao preko 24 pa cak i Brus Braun :D .Sve se svodi na igru njega i Embida covjek igra ful minutazu, covj k sutne po 20 puta, covjek sutne po deset trojki, ima ulaz ima kontru ima sut ima energiju ma nema sto nema, a ima i potpunu slobodu ovo mozeda ne dodje ako je kakva namjestaljka posebno ako du zato spustili kvotu.
BO je ovdje opasnost ali ne moze ni biti ako on i Rmbid ne daju makar po 20+ tako da ovo uzimam pa neka je i mucka neka iza svega ;)
By Darko1987
#194092 Image
DeMar DeRozan (CHI) over 20.5 @1.76 bet365 / 2 units ✅✅

Tri poraza u nizu za Chicago, alarm je upaljen, po meni DeMar mora povećati usage rate ako žele da dobijaju tekme. Prošle sezone u ovo vrijeme DeMar je bio na prosjeku od skoro 27pts po meču.

Večeras idealna tekma, Jazz bez neke defanzive i defanzivnog specijalaca kao potencijalni matchup, očekujem da bude maksimalno agresivan od samog starta. Evidentno je od početka sezone da je dosta agresivniji kod kuće, na tri meča koliko je odigrao ima u prosjeku preko 20 ispaljenih lopti, na taj usage on večeras protiv Jazz-a mora ići na 20+pts.

4 puta u karijeri je igrao protiv njih u dresu Bulls-a, na prosjeku je od skoro 30pts (29.5pts). Meč na 225pts, po meni Chicago nema šta tražiti u ovom meču bez njegovih 25-30pts, po meni 20.5 čist value.