Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jeffrey
#194157 Giannis Antetokounmpo over 44.5 (poeni+skokovi+asisiti) 1.86 bet365 / 2unita ✅✅

- sinoć mala minutaža, isključili ga suci, dvije tehničke, i to bezveze ova druga, zakucavanje malo slavlja klasično za nba i daju mu tehničku, svi se čudili komentari, gledatelji, svi osim sudaca ne zasluženo. Pošto je sinoć " odmarao" vjerujem da večeras protiv indiane ide na full svoju minutažu 36+ a kad je tako onda ovaj pik ima smisla jer kod Indiane ne vidim igrača koji ga može zaustaviti, brži peac očekujem, opet tekma na 240+ poena, + Ante uvijek ima dobre brojke protiv Indiane tako da večeras očekujem ponavljanje. Još klub iz iste konferencije, koji su im odmah iza "leđa" očekujem da Ante odigra jednu večeras dobru partiju u sve tri rubrike.
By DirkNowitzki
#194167 Clint Capela (ATL) 9.5 Over 1.86 bet365 / 2 Units

Dvoumio sam se dali da uzmem poene ili skokove (grana i koef iste) pa odlucio sam se za poene. Ima lepu saradnju sa Young i Murray. Ima 5 overa od 7 utakmica na ovu granu. Undere su bile kada nije ulazio u 4/4. Orlando i Atlanta izjednacene ekipe, pa ne bi trebalo veceras da bude BO, plus utakmica se igra u Meksiko pa verujem da vise bice show nego utakmica (valjda ce biti vise od 240 poena), a mi trazimo samo 10 od crni svicarac.
By Dejo
#194172 Trae Young 9,5 Assists + / 1,66 / 2 unita

Ne bih mnogo duzio, Trej u ocajnoj suterskoj formi Ali kada su asistencije u pitanju, dvocifren skoro svaki mec. Protiv vecerasnjeg rivala 4 zadnja meca isao preko granice. Ocekujem dosta tempa sto Treju odgovara I vidim ga opet na 10+ asistencija
By Zlajo20
#194173 Giannis Antetokounmpo više 29,5 poena 1,86 / 2 unita ✅✅

Šta mu juce napravili sudci pa to je bruka za ameriku pogotovo jer se covek tako veselijo prosle godine i nije nikad dobijo tehnicku.. idemo danes ful minuta i ne očekujem neki BO jer pacersi ove sezone dobro igraju i izgleda mi da kdo njih obrana ne postoji a za ludog grk jos pogotovo da ga moze ko držat prosle godine 50,41,25 i 38 poena jim je zabijo mislim da je odmorijo i da danas odigrat max min i da ode preko
By 2paNN
#194177 Bogdan Bogdanovic PRA 17.5 + / @1.86 / bet365 / unit 2 ✅✅

Bogdan je podigao formu, i sad dobija i lepe minute. Puni sve kolone, naravno najvise poene. Ume da stane tu negde na 12-13 pa mi je PRA bolje nego samo pts. Protiv Orlanda se ocekuje bas dosta poena, na poslednje dve tekme je vidjeno 251, 259 pts, gde je Bogi imao 16, 25 PRA. Danas je tu i Mexico sto moze samo da bude plus tipu.

Srecno! :ugeek:
By LaVine
#194183 C.Capela double double @ 2.60 Bet365 / 2 units

Isti slucaj kao i kod Dirka lomio sam se sto da odigram skokove ili poene i onda rekoh pa oboje :D
Meksiko igra bez odbrana, Jang ispunjava statistiku asistencijama, atraktivna kodarka alej apovi i kucanja sve ide na ruku Capeli.Ispucavanja bice i off skokova.Goga mu tu ne moze biti prepreka tako da bi trebale obije obije kolone da budu dvocifrene ;)