Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Alkar
#194114 21:00 Bayern-Galatasaray over 9,5 udaraca u okvir 1,70 PSK [online] 7/10

Over 3,5 goals @ 1,70 5/10

Po meni zicer dana, vidjeli kakva je bila utakmica u Istambulu, otvorena dosta sa masu udaraca, tada je bilo tocno 10 suteva u okvir s tim da je mogla ta brojka biti i puno veća, ocekujem slican scenarij i veceras, znamo da je Bayern stroj koji ce sigurno iskoristiti prilike protiv ekipa koje ne igraju bunker, a galatasaray je do sada svaku utakmicu odigrao jako dobro, tako da me nebi iznenadila niti neka veca golijada ovdje
By Gurovic15
#194171 kvota 2 mozzart

Frajburg-TSC 1&2+
Partizan-Fenerbahce KI 1

mislim da se nema sta puno pricati za fudbal mnogo kvalitetniji domacin
drugi mec Fener oslabljen drasticno i to Partizan mora iskoristiti
By Gurovic15
Gurovic15 wrote:kvota 2 mozzart

Frajburg-TSC 1&2+
Partizan-Fenerbahce KI 1

mislim da se nema sta puno pricati za fudbal mnogo kvalitetniji domacin
drugi mec Fener oslabljen drasticno i to Partizan mora iskoristiti

win
By Jeffrey
#194190 Double kartoni:
Sevilla - Betis over 6.5
Lazio- Roma over 6.5
Koef 2.72 bet/ favbet
- mislim da se nema šta pisati, gradski derbiji, naljuči protivnici, suci top za kartone očekujem da se ide na nož i u kost. Ulog jači
Singl:
Lazio Roma Crveni karton DA koef 2.6 većina
- sudi Massa sudio zadnju tekmu ovih protivnika dao 3 crvena.
Singl
Sevilla- Betis crveni karton DA koef 2.6 večina
- sudi Gil Manzano sudio im zadnju tekmu prošle godine u ligi izvadio crveni, tako da idemo opet.
By enemies
#194199 Slaven Belupo - Gorica x2&0-3 @1,80 SS betbuilder

Belupo u losoj formi, Istra ih dobila s igracem manje, a Rudes ih izbacio u kupu i remizirali u prvenstvu, znaci 3 puta kiksali s dvije objektivno slabije ekipe od njih. Gorica u odlicnoj formi, drze prikljucak u samom vrhu, tvrdi u obrani, u napadu solidni s toga ne ocekujem bas puno golova, a tome ide u prilog i jaka kisa koja cijeli dan pada pa ce teren biti tezak za igru. Mislim da je u ovom trenutku Gorica mozda ne toliko puno bolja ekipa koliko je u boljoj formi pa mislim da danas nece izgubiti u Koprivnici.

Nizi stake
By enemies
#194200 Jeff sta mislis za Flamengo Fluminense? Ne znam koliko je jak taj derbi, imaju ti Brazilci puno derbija svojih, ali vidim dosta kartoniranja u proslim derbijima i sudi Sampaio koji je oke za kartone

Dodao bi jos Benfica-Sporting, sudi Soares Dias, cekam bet da ga ubaci u ponudu pa cu vjv napraviti triple sa ova dva derbija koja si i ti naveo
By Jeffrey
enemies wrote:Jeff sta mislis za Flamengo Fluminense? Ne znam koliko je jak taj derbi, imaju ti Brazilci puno derbija svojih, ali vidim dosta kartoniranja u proslim derbijima i sudi Sampaio koji je oke za kartone

Dodao bi jos Benfica-Sporting, sudi Soares Dias, cekam bet da ga ubaci u ponudu pa cu vjv napraviti triple sa ova dva derbija koja si i ti naveo

Fla Flu derbi, ljuti neprijatelji nemaš šta tu razmišljati igraš kartone over 6 u betu koef 1.67 ( dodaj pobjedu zvezde nogomet i dobar koef dobiješ) . Već sam ja zacrtao oba ta meća ali to ću sutra postati. Portugalci ovisi o margini ali očekujem isto 6 ali vrijedi uzet
By enemies
enemies wrote:Slaven Belupo - Gorica x2&0-3 @1,80 SS betbuilder

Belupo u losoj formi, Istra ih dobila s igracem manje, a Rudes ih izbacio u kupu i remizirali u prvenstvu, znaci 3 puta kiksali s dvije objektivno slabije ekipe od njih. Gorica u odlicnoj formi, drze prikljucak u samom vrhu, tvrdi u obrani, u napadu solidni s toga ne ocekujem bas puno golova, a tome ide u prilog i jaka kisa koja cijeli dan pada pa ce teren biti tezak za igru. Mislim da je u ovom trenutku Gorica mozda ne toliko puno bolja ekipa koliko je u boljoj formi pa mislim da danas nece izgubiti u Koprivnici.

Nizi stake

FT 0:0 win
By enemies
Jeffrey wrote:
enemies wrote:Jeff sta mislis za Flamengo Fluminense? Ne znam koliko je jak taj derbi, imaju ti Brazilci puno derbija svojih, ali vidim dosta kartoniranja u proslim derbijima i sudi Sampaio koji je oke za kartone

Fla Flu derbi, ljuti neprijatelji nemaš šta tu razmišljati igraš kartone over 6 u betu koef 1.67 ( dodaj pobjedu zvezde nogomet i dobar koef dobiješ) . Već sam ja zacrtao oba ta meća ali to ću sutra postati. Portugalci ovisi o margini ali očekujem isto 6 ali vrijedi uzet

Hahaha a jebemti iz koje gluposti se ljudi potuku nemres vjerovat, al super :D