Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By enemies
Jeffrey wrote:
enemies wrote:
Alkar wrote:01:00 Dejounte Murray over 2,5 turnovers 1,80 bet365 8/10

Atlanta ce biti bez Younga, a to znaci da ce loptu u rukama imati najvise Murray, morati ce kreirati puno i mislim da je ova granica dosta primamljiva.

Treba naglasiti da je u svakoj utakmici od starta sezone prelazio ovu granicu i naravno s Youngom u ekipi..

Jako dobar value!!

Pripazio bi malo s tim jer sam sad gledao, prosle sezone je nekoliko utskmica igrao bez Younga i samo je dva puta imao vise TO od ove granice i to oba puta protiv Milwaukea gdje je vjv Jrue igrao presing nad njim
Mislim da je mozda bolja opcija uzeti poene ili poene+ast
Ne kazem da nece doci ali eto cisto da se ne zaleti neko

Evo sad sam se tek uključio u ovu temu, nisam ni vidio da je tu netko predlagao, tip je za mene banka, potpuno se slažem u TO, po meni bolji pik od poena

I meni je na prvu odlican pik, on sa Youngom prelazi ovu granicu, a sad je za ocekivati da je i duplo prebaci, ali eto samo sam htio ukazati na to da mi je upalo u oko da je u nekim utakmicama prosle sezone bez njega imao 0 TO
Btw odigrao sam ga i ja over TO ali ne toliko jako koliko sam mislio na prvu
By LaVine
#194333 Jonas over 12.5

Vjerovatno cu ga staviti u ligu ali eto dok ne odlucim koga cu :D
Nance ne igra on ce morati duze na parket.Lively i Powel mu ne mogu nista jer je jaci od njih, sutira trojke hvata off skokove kod njega jedino sto covjek nikad ne zna koliko ce igrati.Nevjetovatno mi je da cijelu karijeru covjek igra manje od 30 minuta kao invalid.Ovo je utakmica kupa tako da ce probati da dobiju i moraju ga drzati na terenu makar 30, a kod opklade na njega je to jedino vazno.
Idu tu i skokovi over ;)