Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By reggie31
#194392 Pozdrav ljudi

Evo jedan dubl od mene

D.Fox 26.5+
M.Monk 13.5+

Mislim da za ova dva igraca motiva nece nedostajati veceras.Foks kao i uvek raspolozen u derbiju,Monk je igrao u Lejkersima i drugi mec nakon toga im stavio 22 poena,u prvom bas u Stejpls centru se nije proslavio,solidna forma on je igrac koji ce sa klupe svoje suteve uzeti
By NeLePFC
LaVine wrote:Njujork ima jak reket, njemu zi najvise zavisi od ofanzivnih skokova i hoce li Jang malo da ga pogura :D
Sto iko njega igra over nikad mi nije bilo jasno ako vec oces njega opalis ga skokove sto poene :)

Slabo pratim NBA,vise sam gledao statistiku kad sam se vodio tipom. E onda kad sam jednom pao stavio sam ga i naredni,pa i treci put i eto ko za inat ne moze memlan da upise dvocifren ucinak nikako
By Nilliw
#194396 Imam singlove Tatuma na 26.5 vise i Holideja 12.5 vise

Sta mislite da li ih ubaciti u makaze na 32.5 i 16.5

Da je centar ne bih se dvoumio ovako..

Inace sam to uradio na Lilarda vec imam ga na 23.5 i 28.5 po kvoti dva
By LaVine
#194399 Evo jedan tiketic :D

Doncic 33.5 over
Tatum 31.5 over
J.Poole 2.5 trojke over
M.Wagner 11.5 over
Young 9.5 ass over

Doncic da nafoknadi juce propusteno protiv nejake odbrane.
Tatum mora da igra u fulu da bi dobili 30 za njega nije problem da su svi u ekipi a ne ovako.
Jordan eto da mi ne bude zao kada pocene da ubada.
Jang ceka ga bedem pod kosem i gdje daje najvise koseva tako da ce biti tu mnogo dodavanja.lopta je uvjek kod njega.
Wagner jer protiv Vucka i Cikaga se svi nadavaju koseva i sakupe akokova mislim da ce igrati vise od Goge a i mala je ovo granica jer i kada je druga postava on je prva ili druga opcija.
By LaVine
#194400 Vucko 1.5 trojka over

Nesto mi mnogo ovo 21+ pa mi je ovo sigurnija varijanta mora makar dvije da ubode ako ce prebaciti.
Bi sa ekipa pa mozda i zapne malo vise mada mora da ima dodavaca pod kosem a nesto ne stima u Cikagu cini mi se :D
Trojke ce opaliti pa opaliti :D