Veoma inteligentan igrac koji ima odlicnu viziju za kosarku. Ove sezone je malo sporije poceo, ali polako hvata zalet. Protiv Warriorse je u zadnjih 5 utakmica postize 15 ili vise poena. Sve utakmice bile su na 250+ poena sto je dodatni plus. Warriorsi oslabljeni veceras, nema Curry ni Green. Neigranjem Greena je odbrana veoma oslabljena. Samo da ne bude neki teski BO i mislim da bez problema Giddey postize 15 poena minimum.

Idem probat Lonnie Walkera, koji je veoma zahvalan igrac za overe, 9/10 na ovu marginu.
Vec je igrao ove sezone protiv Miamija, te zabio 17 poena uz sut 4-9(1-4 za 3) te 8-11 slobodna bacanja. S obzirom da je Cam Thomas i Ben Simmons jos uvijek out, mislim da svakako treba probati odigrati over.
Sutira i po 10 trojki po mecu od kako ga Hero nema. Ume da cigla, ali moze i lagano da prebaci. Svakako po broju uzetih trojki od kad Hero ne igra (10, 7, 10) ima value.
Sjajni Bam je odlicno krenuo u novoj sezoni, vrlo efikasan skoro svaki mec. Agresivan i jak u reketu, probija skoro svaki centar ispred sebe. Danas ide na Netse koji ne brane tako dobro svoji reket. Dopustaju 21.6 poena i 12.9 skokova u prosjeku. Bam je na 23 PPG, 35+ minute na parketu svaki mec i koristi svoj maksimum. Na zadnjih 5 ima 1 under i to 21 poen, sve ostalo je iznad granice. Ne vidim kako Claxton moze parirati, ocekujem dosta poena iz ofanzivnih skokova takodje. Srecno!
Cekao sam Kumingu ali ga ne daju u ponudi tako da cu ici na Shaia.Igra odbranu i napad da se ne stedi tako je sa skokovima.Granica je 5.5 ali cu se kockati sa ovim jednim skokom jer nije imao 7 u dvije utakmice gdje bio BO i igrao 10 minuta manje i protiv NO jedino sa ful minutazom imao 5.Ovo ce biti brza i pucacka utakmica sa mnogo promasaja i mnogo sutnutih trojki gdje ce biti mnogo sansi za skokove.On jr inace posle Holmgrena najbolji skakac u ekipi, a ocekujem da ce GS veceras igrati sa nozom postavom bez Lunija veci dio utakmice sto ce dovesti da nijedna ekipa nema klasicnog cuvara reketa sto mu odgovara
Prvu njihovu utakmicu nije igrao danas ce da ispuni sve 3 kolone