Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#194444 Youssoupha Fall 7,5 skokova manje 1.74 bet ✅✅

- kod ovoga pika nisam se mogao odlučiti dali poene 10.5 manje ili skokove ali eto uzeo sam skokove manje a zašto, centri Baskonije prilikom napada dosta izlaze van na šut i računam da će Fall izači iz reketa i neće biti blizu koša da kupi te def skokove, a nadam se da će Baskonija u fazi obrane znati zaštiti se od off skoka Falla.
By Nilliw
#194448 Luwawu over 5.5 ass + rb / maxbet ✅✅

Veca minutaza nego kod Parkera, pored Fola proigrao kod Poceka, ocekujem da bude aktivan na skoku kad bude Kostelo izvlacio sutem za tri Fola i ne coskari vise samo, ocekujem dve asistencije.

Uzeo bih i Kostela trojke ali nema nigde toga
By 2paNN
#194449 Tilman 5,5+ skokovi Soccer 1,70

Igra protiv Partizana koji dopusta bas dosta skokova. Ima tu dosta prostora i za off skokove.. Jeste da ce Kaboklo sad tu pokusati da zakrpi neke rupe ali opet msm da je omasena granica i za Tilmana koji do sad skace dosta dobro ne bi smeo da bude problem da napravi 6 skokova. Do sad Tilman: vs ASW 5, vs PAO 6, vs VAL 5, vs MIL 6, vs MON 7, vs VIR 10.. tu ima ekipa koje su dosta bolje u skakackom smislu od Partizana tako da veceras top pik sa te tekme. Ako nadjem jos nesto, pisem.

Srecno! :ugeek:
By Jeffrey
#194451 Funderburk manje 9.5 Admiral 1.85 ✅✅

- za Split danas debitira Sullivan igrao prije u Splitu tako da neće biti potrebe za velikim adaptacijom, Funderburk će tu popušiti najviše i ovo mi value margina. Split kompletan tak da vjerujem da bi ovo moralo doći.
By ottorinator
#194453 P. Lee over 7,5 @1,85 ✅✅

De Colo ne igra, tu je mladi Yaacov koji ce ga mijenjati ali imat ce dobru minutazu i koji sut vise...zadnju protiv Albe 12 koseva uz sut 4/12.

M. Ramljak over 8,5@1,85

Ima veliku minutazu oko 35-38 min. i uzima nekih 10 suteva uz koje slobodno ce valjda biti dovoljno. Proslu protiv Zvezde stao na 8 uz sut 4/10. Jedino što kriminalno sutira trice, ove sezone u Abi 1/20. Utakmice prije toga protiv Cibone i Mege 14 i 16.

supersport
By sicily
#194458 Lighty 5.5 Više (1.90) Mozzart ✅✅

Nema DeColoa, pritom se pre par dana rastali i sa Frankom Jacksonom pa bi Lightyu trebala da skoči minutaža i protagonizam u napadu a granica je više nego prihvatljiva za ovakve okolnosti.
By malsha9323
#194464 G. Procida 5.5 over @ 1.75 merkur

Ima minute, uzima suteve, pogadja za 3, prodor u kontaktu. Najvise uzimam zbog granice, na 6.5 mi je za preskociti, brz pace, 15+ min, vidim ga preko.

Olinde 3.5 sk over @ 1.90 merkur
Thiemann 5.5 sk over @ 1.85 merkur

Kratko, ne resava se problem u skoku preko noci.
By Jeffrey
#194550 Markus Howard over 16.5 1.76 bet/ admiral

- igrao ga zadnje kolo u EL, sad ga idem u Špa ligi, strašan igrač sve se vrti oko njega, trenutno u vrhunskoj formi, na razini nba, očekuje se dosta poena, egal tekma tak da vrijedi ga uzet. Nije tak sigurmo kao neki dan ali ja uzimam ovu okladu.
By Jeffrey
#194585 Prepelić 12.5 over 1.85 lokali ✅✅

- Cedevita Partizan, očekujem dosta poena a Prepelić zna privatizirati tekmu i uzet šuteva više od dopuštenog, mala mi ovo margina za njega, još mu danas rođendan tako da očekujem da ga izgotive suigrači i trener.
Za Cedevitu danas ne igra Matković pa ujutro kad Admiral pusti pratite ako Jones bude na malim brojkamam lovite to Partizan pušta na 5, a Jones pruža ok role skače mu usage rate, naravno ako margina bude povoljna (ps mogu i skokovi)