Jeffrey wrote:Funderburk manje 9.5 Admiral 1.85
- za Split danas debitira Sullivan igrao prije u Splitu tako da neće biti potrebe za velikim adaptacijom, Funderburk će tu popušiti najviše i ovo mi value margina. Split kompletan tak da vjerujem da bi ovo moralo doći
Winn 5 poena:)
Jeffrey wrote:M. Howard over 14,5 lokali 1.85
- Asvel smiješna ekipa, primaju dosta i ovdje očekujem koš na koš, tu je Howard doktor, odlična forma, veliki usage rate tako da value margina jedan bet ga ima na 16,5 i to je puno realnije iako mi i to za + tako da ovih 14,5 treba uzet
Lagano, prebacio debelo
Jeffrey wrote:Jeffrey wrote:M. Howard over 14,5 lokali 1.85
- Asvel smiješna ekipa, primaju dosta i ovdje očekujem koš na koš, tu je Howard doktor, odlična forma, veliki usage rate tako da value margina jedan bet ga ima na 16,5 i to je puno realnije iako mi i to za + tako da ovih 14,5 treba uzet
Lagano, prebacio debelo
Kako igra covek jbt
Inace ja uzeo Ljubicica bilo mi cudno sto ne diraju Funderburka ceo dan i jbg
Jeffrey wrote:Youssoupha Fall 7,5 skokova manje 1.74 bet
- kod ovoga pika nisam se mogao odlučiti dali poene 10.5 manje ili skokove ali eto uzeo sam skokove manje a zašto, centri Baskonije prilikom napada dosta izlaze van na šut i računam da će Fall izači iz reketa i neće biti blizu koša da kupi te def skokove, a nadam se da će Baskonija u fazi obrane znati zaštiti se od off skoka Falla
Winn, lagano došlo
Jeffrey wrote:Vesely J . under 9,5 lokali 1.85
- ne očekujem Vesely više od 17 min na parketu, Hernangomez je puno bolje riješenje za Daviesa tako da mi ovo za uzet svakako. Sviđa mi se i Parker 8,5 manje ali eto glupo mi dva iz Barce under, ali ima logike jer Barca ima širinu ali na neki produženi listić stavit ću i Parkera
Lost, šteta ušao super u tekmu i nije bilo pomoći, samo sam njega mašio danas tak da mi nije žao, privatno je bilo još pikova tako da EL top danas sve realno došlo
Jeffrey wrote:Jeffrey wrote:Vesely J . under 9,5 lokali 1.85
- ne očekujem Vesely više od 17 min na parketu, Hernangomez je puno bolje riješenje za Daviesa tako da mi ovo za uzet svakako. Sviđa mi se i Parker 8,5 manje ali eto glupo mi dva iz Barce under, ali ima logike jer Barca ima širinu ali na neki produženi listić stavit ću i Parkera
Lost, šteta ušao super u tekmu i nije bilo pomoći, samo sam njega mašio danas tak da mi nije žao, privatno je bilo još pikova tako da EL top danas sve realno došlo
Bravo legendooo
Vec 5p
Jeffrey wrote:Markus Howard over 16.5 1.76 bet/ admiral
- igrao ga zadnje kolo u EL, sad ga idem u Špa ligi, strašan igrač sve se vrti oko njega, trenutno u vrhunskoj formi, na razini nba, očekuje se dosta poena, egal tekma tak da vrijedi ga uzet. Nije tak sigurmo kao neki dan ali ja uzimam ovu okladu.
Void, nije nastupio