- ex ekipa, zatražio je trade on, ali nakon što je večina navijača tražila da ga se dadne u trade za jeftinije, i pikove, tak da motiv će biti. Sjajna forma i vjerujem da će iči na 30 poena. Ante gtd, Midd out, nebi se čudio i da Ante odmori, dobiju oni to i bez njega, Lillard odlična forma i moram uzet ovo.
(Ps ja sam uzeo u lokalima na 27.5)
Juce donke na granici osto idemo danes sa youngom proti bostona igrat ce siguno 35+ min prva sila atlante zadnje 4 utekmice ima 4 overa proti bostona voli da igra proti njima.
Sretno
Vodeći igrač Bostona po poenima i skokovima, ne igranjem Porzingisa mu se još više povećava usage rate ukoliko ne bi igrao niti Holidej, po meni ovo je siguran bet. Puca sjajnih 50% iz igre i za poene se ne brinem jer je Hawksi i defanzivna igra ne idu u istu rečenicu.
Ocajan Memphis na pocetku sezone, dosta povredjenih igraca i slab rezultat. Desmond Bane je jedini uz Jarren Jackson koji predvode ekipu Memphisa, uzimaju velik broj suteva i lopta je najcesce u njihovim rukama. Minesota brane odlicno reket, Jarren ide na Townsa i Goberta, pa ocekujem vise lopte kod Banea. Do sad daje 24.3 PPG, a takodje Minesota najslabije brani SG i u prosjeku prima 24.5 PPG. Edwards je GTD, ako on ne bude igrao veceras, velika je sansa da ne bude ovaj mec BO i da Bane lako prebaci ovih 24 poena.
projekcija i prosjecno ubacuje 10 poena po utakmici
kad god uvijek igram na njega uvijek padam, ali danas sam siguran da ce ubacit manje i da ce igrat manju minutazu jer ce jokic preuzet sve i porter nedaj boze.
tesko ce se kretat protiv spursa igrat ce dobru obranu jer imaju 11 gubitaka u nizu.
Htio sam igram da dobije Cikago ali dok se nakanim spustili su na 2.20 tako da cu Vucka.
Glavni zadatak mu je da hvata te skokove jer ako ce dobit Cikago Lavine i DeRozan moraju da zapnu.On ce svakako ubaciti svojih 15-20 poena.Jaci je fizicki od Claxtona i Smita,svakako je odlican u postavljanju i gradjenju za defanzivni skok i ne mjesaju mu se mnogo njegovi saigraci, a prednost je sto mu ovi ne mogu hvatati ofanzivne skokove tj. Njegove defanzivne
Dako uhvati i neki ofanzivni i eto njega na 13
Na prvoj utakmici je uh atio 13,a Ben je igrao koji im najbolje skace.Ne bi trebalo da bude BO mislim da ce Cikago dobiti ali ne mnogo