Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ero
ero wrote:da malo aktiviramo bh i hr ligu

sarajevo izraziti favorit protiv tuzle 1.3 SS
željo na suadijski pogon protiv poššja 1.65 SS
borac u konjicu 1.6 SS
zrinjski u gabeli 1.3 SS
sloga protiv zvijezde 1.25 SS

sarajevo raste iz kola u kolo kako rožman uigrava momčad ,imaju par izostanaka ziljkić, zeljković, duraković i renan, ali mislim da ne bi smjeli imati problema protiv građana iz tuzle koji su raštimani orkestar (solidna ekipa, ali loše posložena)

željo je nakon smjene trenera odigrao solidnu utakmicu u banjaluci, te nes(p)retno izgubio u sudačkoj nadoknadi. posušje uvijek neugodan protivnik. ali ako ponove angažman kao u BL očekujem pobjedu domaćih

borac i zrinjski najveći ziceri, ne znam šta bi se trebalo desiti pa da kiksaju. igman i gošk ispodprosječne momčadi za ovu ligu. plus kazlagić u konjicu ;)

zvijzda već ispala, jagodić sa slogom proba se uključiti u borbu za europu. dobro su izgledali u zadnjih par domaćih utakmica, posebno sa sarajevom kada su dobili 3-0.

borac i zrinjski 1,6 x 1,3 = 2,08 9/10
sarajevo, željo, sloga , borac daje gol i zrinjski kv 4 - 3/10

nadodajem hajduk 1.6 7/10 - hajduk pred domaćom publikom u puli (očekuje se više od 5.000 navijača bilih uz novog trenera trebao bi ostariti pobjedu, bolji su i dižu se u formi.

željo pravo udruženje građana, ostali ispoštovali
By Jeffrey
#194893 Young boys- Zvezda tip X2 koef 1.85 večina
- neću puno pisati, Zvezda ako ovdje izgubi propala sezona, ušli su sa velikim ambicijama prije sezone i najmanje bod očekujem da uzmu, porazom neće izboriti nastavak borbe u EU natjecanjima. Iako igraju loše, i kritično, očekujem da u ovoj najbitnijoj tekmi pokažu zube. Young boysi oslabljeni za ovaj meč, fali par igrača, plus meč dolazi nakon iscrpljenog meč protiv Zuricha gdje su poraženi, i rezultatski i u igri.....
By Jeffrey
#194914 Double bet/večina 1.76
City-Leipzig tip over 2,5 gola
Psg-new Castle tip over 1,5 gol
-City Leipzig golovi u najavi, izrazito off ekipe očekujem golijadu čak 4+. halland daje , gol u oba pol itd sve što se tiče golova otvoreno.
-Psg new castle dvije ekipe isto napadački nabrijane , prva tekma new castle dobio 4-1 , očekujem sad Psg da dobije ovo, bit će golova mbappe daje
Double kartoni iz beta 1,95 betbuilder
Fey-Atl over 4,5
Young boys-Zvezda over 4,5
- izravne borbe za Europu, bit če guravo, u kost, ogradio sam se za jedan karton, iako vidim ovdje i više od 4,5 kartona, crveni vrijedi kao dva
By Jeffrey
#194939 Znači ja koji nisam navijač Zvezde vjerovao sam im više nego prave Delije, sramota, užas. Toliko uložili u ekipu a očito sve krivo rade. Padam dvoznak, padam kartone, bez želje , bez ljubavi nema tu rezultata, ne kužim upravu, znači mora ti igrati bar 70% domaćih, koje nadogradiš sa 2-3 stranca a kod zvezde obrnuto, dugoročnu puše svi klub, repka, svi, nema tu kruha da ti stranci igraju, šteta kasno sam to skužio ali eto konstatacija.
By Darko1987
#194942 @jeff, x2 je itekako imalo vrijednost, dobro si ti to odigrao, ja sam gledao kompletan meč, City nije napravio onoliko šansi protiv njih al’ realizacija je bila na nivou amaterskog fudbala. Da se ne lažemo 5-6 100% šansi a ti ne možeš ni jedan gol da uvališ. Na svu nesreću daš sam sebi gol za 1:0 (i tu je bio splet nesretnih okolnosti). Prosto po prikazanom na terenu Zvezda je trebala dobiti meč!
By Gurovic15
#194943 ne znam Jeffrey da li si gledao utakmicu?

strasno kako zvezda nije povela pa i 0-2 i onda prime gol posle kornera(auto gol)
sigurno 4 100% sanse imali ali eto
ove sezone ih realizacija ubija
By Jeffrey
Darko1987 wrote:@jeff, x2 je itekako imalo vrijednost, dobro si ti to odigrao, ja sam gledao kompletan meč, City nije napravio onoliko šansi protiv njih al’ realizacija je bila na nivou amaterskog fudbala. Da se ne lažemo 5-6 100% šansi a ti ne možeš ni jedan gol da uvališ. Na svu nesreću daš sam sebi gol za 1:0 (i tu je bio splet nesretnih okolnosti). Prosto po prikazanom na terenu Zvezda je trebala dobiti meč!

Fali im agresivnosti, i želje, ljubavi prema dresu,grbu klubu, i onda te i sreća mazi, ne znam i nakon 2-0 treba igrati tanko iskreno, očekivao sam više ali ovo je realno ispod svih očekivanja .
( Ps meč sam gledao paralelno sa više mečeva pa možda nisam realan)