Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
#195173 K.Durant over 31.5@1.86 Bet365 2 units

Odigrao sam da ne cekam informaciju za Gordona jer ce ga podici :D
Ako Gordon ne bude igrao ocekujem ga na 40+ jer bukvalno ga nema ko cuvati u Denveru.Udvajanje ne pomaze jer je siledzija i bilo bi mnogo faulova i bacanja.Buker ne igra on ce silovati loptu.Htio sam da igram Nurkica zbog Jokuca i sto su ga ispratili radi njega ali da je igrao Buker ovako moram KD.
Prosle sezone su ih izbacili u PO i kivni su im bice napaljeni,a bez njegovih poena nemaju nikakvu sansu.
Sve i da bude igrao Gordon sa povredom pete ne moze da se krece idealno tako da ovo svakako ide u over.
By malsha9323
#195175 Santi Aldama OVER 10.5 @ 1.83 / 2u ✅✅

Ukrao sam 2 min, pisem posle... :geek:

Kratko, Roddy NFL tip kosarkas je dominirao prosli mec, pretpostavljam da je tu zbog nekog balansa Izmedju odbrane i napada startne petorke, ipak krecu sa Rose-om Koji ne moze da se pokrene u defanzivi. Vcrs ocekujem da Spanac sa solidnim napadackim arsenalom iskoluje 3. unit Dallasa, sve sto valja u odbrani na wing pozicijama, je uglavnom Grant Williams, Koji ce vcrs biti zaduzen za JJJ.

Sve u svemu vidim Aldamu na 15ak poena, na proseku je od 14.3 na nekih 25 minuta, trebalo bi da bude dovoljno u ovakvim uslovima.
By GS Warriors
#195176 D. Rose asistencije 5.5 over 2.15 @ bet365 2 unita

Memfis ga dao u prvu postavu, jer treba neko da pomogne Baneu (mada za mene je ove sezone on potpuno drugi igrač) sto poenima sto razigrava njem, očajno čekaju 19 Dec kad im se vraća Ja sa suspenzije,što pokazuje i prošla utakmica kada su prvu ovo sezonski domaću utakmicu pobijedili.
Do tad se moraju krpiti jer imaju skoro najlosije skor ove sezone od svih ekipa.
Rose se očekuje 25 min na parketu, većina napada će ići preko njega, bez Luke mislim da neće biti BO tako da nadam se izjednačenoj tekmi gdje će Ruža brojati bar do 6 asistencij. Prošlu kao starter imao 9.
Srecno
By Kvisko
#195179 Devin Vassell (SAS) Over 17.5 @1.86 / 2 units

Devin se vratio u odlicnoj formi nakon te sitne povrede, na zadnjih 4 utakmica daje 25, 19, 24, 18, dakle sve overe. B2B utakmica za Spurse, ali Vassell nije proveo puno minute juce na parketu. Takodje, najveci potrosac ove sezone, Wembanyama je out. Prosloj sezoni je bio na 20.6 PPG protiv njih.