Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By malsha9323
#195190 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).

Image

Image
By GS Warriors
#195205 Ivica Zubac double double 2.40 bet365 2unita

Worriorsi evo vec par sezona imaju probleme sa visokim igračima tj centarskoj poziciji. Ove sezone pokušavaj sa nekom small lineup postavom da igraju al ne ide im dobro sto se vidi iz rezultata.

Zubac odlično igra i odlično ga koriste, dodatkom Hardena je dobio još jednog asistenta. Aktivan dosta na skoku dobar match up, nadam se tijesnoj utakmici do kraja tako da se sam se odlučio za DD po ovoj kvoti izgleda super.

Sretno
By Zlajo20
#195215 Terry Rozier vise 20,5 1.80 / 2 unita ✅✅

Moj omiljeni igrac za igrat over dok se nije povredijo 1 under ima na zadnjih 5 utekmica zadnju proti netsa 37 poena opet nema ball opet 35 plus minuta za njega i vise lopta kod njega.
Kao sto uvijek kažem dok ne dode na 23 ili 22,5 moram ga ganjat uvijek over jer ove sezone zabija od 20 do 23 poena.

Sretno svima
By malsha9323
#195216 Goga Bitadze OVER 6.5 @ 1.80 / 2u

Netsi pustaju veliki broj poena sa C, Gruzijac nije u nekoj formi, ali je na konstantnih 20+ minuta. Kontra Claxtona se poklopilo da startuje u poslednja 2 medjusobna susreta ( 12 i14 poena) Vidim ga dvocifrenog vcrs, osim ako se ne bude glupirao pa delio ast okolo, ili sutirao trojke, koje ima obicaj u poslednje vreme.
By Kara Djordje i Gruja
#195229 Kevin Durant UNDER 30.5 @1.80 / 2u ✅✅

Došlo je vrijeme za jednu lošiju partiju u b2b utakmici.
Njegov je standard 30 + - par poena,ali očekujem da nakon par utakmica sa lošim postotokom uzme mali predah i odigra utakmicu sa nižim brojem šuteva od prosjeka.
By Jeffrey
#195232 Indiana Pacers 118.5 manje @1.67 bet365 / 2u

- vrlo vjerojatno Haliburton je out, ne trenira danas, što znači vrlo vjerojatno out, a to znači sporiji peac, manje poena dosta sinoć 44 samo on zabio, i10asista, ove sezone kad je bio out protiv Bostona Indiana stala na 104 tako da mi ovo value.
By manje under
#195235 Jonathan Kuminga Made Threes 0,5 over @1,62 / 2u ✅✅

Nema Wigginsa, odlično lopta kruži u GSW u ovih nekoliko utakmica koje san gleda. Naći će se mladi Kuminga sigurno sam par puta. Fasciniralo me je koliko ga je puta recimo Šarić naša sama. Mislim da jako izgledna opcija večeras.
By Jazavac
#195243 Dorian Finney Smith Made Threes 1.5 + @1.57 Bet365 / 2u
VOID

Isto kao pre 2 noci. Ispalice sigurno 5-6, doduse vcrs ovaj tip ima 2 minusa. Imao je neki problem sa stopalom i kolenom (kazu neka upala misica soreness pise), ali ce igrati izgleda (zelen je), a Orlando odlicno brani tu poziciju. Prosli put bas je protiv njih imao 1/4 za trojke, doduse igrao je samo 24 minuta i bilo je 20 razlike na kraju. Ne verujem da ce se tako nesto ponoviti. Mislim da neka upala misica ne moze da zaustavi profesionalnog kosarka u NBA iskreno, ne znam sto potenciraju soreness kao povredu. Ne ocekujem ponovo neki BO ili nesto slicno. Plusic za tip je sto imaju samo Rojsa Onila i Sharpea levata na toj poziciji, tako da me ne bi cudilo da igra 30+ minuta, kao sto i obicno radi. Na tu minutazu sigurno ce uzeti 5-6 suteva za 3 i trebalo bi da ubaci makar 2, jer samo je jednom sa 5 ili vise suteva ciglario i ubacio samo 1 trojku protiv Milvokija od pocetka sezone, sto znaci da je prilicno efikasan i sa manjim brojem suteva.