- 05 Dec 2023, 01:30
SAC-NO 2@2.30 Bet365 2 units ✅✅
Ne lezi NO Sacramentu to se pokazalo i u orve dvije utakmice ove sezone gdje su ih pregazili lagano.Iako je druga bila na 5 poena tjesena je vec na kraju trece cetvrtine samo su ublazili poraz.Isti su sastavi samo sto NO je jaci jos za McColluma sto i nije malo posebno u napadu Premnogi napadackih opcija imaju Pelicansi za prosjecnu odbranu Kingsa dok imaju odbranbeno da pariraju na bukvalno svim pozicijama.Pokussace Sakramento da ubrza igru ali udarice u zid kao i prvim utakmicama.Ja se stalno cudim kako su postavljene kvote u Nba i cesto grijesim kao u ptoslom kolu ali mene niko ne moze ubjediti da je NO dosta bolji od njih pa cu to i odigrati
Sto se igraca tice najsigurnija opklada mi je:
McColum 17.5 over
Barnes 1.5 trojka over
17.5 je mala granica samo 2 puta je nije prebacio i na najveceg potrosaca u ekipi se mora odigrati.
Zion je cuvao Barnsa na ovim utakmicama i bukvalno ga pustao da sutira trojke na 3 metra od njega da moze da pomogne u reketu,a posto ovaj nrma sto da trazi u reketu jer bi ga pojeli za dorucak izvlaci se na trojke i sutira ih odlicno na zafnjih 6 utakmica tako da mi je to fiks veceri.Najvise trojki je sutnuo bas protiv njih jer mogu da podnesu tu stetu sto ce im on napraviti trojkama na racun zatvaranja Foxa i Sabonisa.