Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Top picks

2
7%
4
13%
2
7%
1
3%
2
7%
8
27%
5
17%
6
20%
By 2paNN
#195364 Domantas Sabonis Assists 6.5 + / @1.76 bet365 / unit 2 ✅✅

Odlucio sam se da uzmem Sabonisa u asistencijama veceras. On je na 8/12 poslednjih utakmica preko ove grane, sa prosekom od 7.6 asista po utakmici. Te 4 sto nije presao je bilo protiv Dallasa, Minesote protiv koje se uvek muci, GSW-a protiv kojeg se jos vise muci i protiv NOP-a kada su igrali 2 tekme za 3 dana, u drugoj je ostao ispod. Kako god i pored te poslednje tekme gde je bio ispod, on je protiv NOP-a na 4/6 overa (kao KING) sa prosekom od 7.7 asista a potencijalne su mu na 13.5. NOP ce se sigurno fokusirati i pokusati da limitiraju Foxa koliko god mogu, sto ce otvoriti dosta prostora Sabonisu za kreaciju napada. Vidim ga na 7+ asista.

Srecno! :ugeek:
By LaVine
#195369 SAC-NO 2@2.30 Bet365 2 units ✅✅

Ne lezi NO Sacramentu to se pokazalo i u orve dvije utakmice ove sezone gdje su ih pregazili lagano.Iako je druga bila na 5 poena tjesena je vec na kraju trece cetvrtine samo su ublazili poraz.Isti su sastavi samo sto NO je jaci jos za McColluma sto i nije malo posebno u napadu Premnogi napadackih opcija imaju Pelicansi za prosjecnu odbranu Kingsa dok imaju odbranbeno da pariraju na bukvalno svim pozicijama.Pokussace Sakramento da ubrza igru ali udarice u zid kao i prvim utakmicama.Ja se stalno cudim kako su postavljene kvote u Nba i cesto grijesim kao u ptoslom kolu ali mene niko ne moze ubjediti da je NO dosta bolji od njih pa cu to i odigrati ;)
Sto se igraca tice najsigurnija opklada mi je:
McColum 17.5 over
Barnes 1.5 trojka over

17.5 je mala granica samo 2 puta je nije prebacio i na najveceg potrosaca u ekipi se mora odigrati.
Zion je cuvao Barnsa na ovim utakmicama i bukvalno ga pustao da sutira trojke na 3 metra od njega da moze da pomogne u reketu,a posto ovaj nrma sto da trazi u reketu jer bi ga pojeli za dorucak izvlaci se na trojke i sutira ih odlicno na zafnjih 6 utakmica tako da mi je to fiks veceri.Najvise trojki je sutnuo bas protiv njih jer mogu da podnesu tu stetu sto ce im on napraviti trojkama na racun zatvaranja Foxa i Sabonisa.
By Zlajo20
#195371 Mathurin Bennedi vise nego 11,5 poena 1,86/2 unita ✅✅

Zašto ga igram jer odkad je u 2 unitu igra 25 min i uzima svoje suteve oko 9 do 10 suteva...Zadnje 3 utekmice 12,11,15 poena mislim da ako pacersi žele nesto na današnjoj utekmici uzet mora 2 unit jim pomoc ako ce bit neki BO igrat ce tako da jer prvo utekmicu kad je igro proti boston je bio u 1 unitu i zbog BO odigral samo 15 min i dao 8 poena ovih 12 poena se mi čini malo ako znamo sta utekmica donosi..
By Jazavac
#195372 Mathurin 11,5 + 1.86 / 2UNITA ✅✅

Premala granica jednostavno. Boston je tvrd u odbrani i ocekujem da koliko toliko ustopuju prvu postavu. Ako Indijana zeli bilo sta da napravi morace 2nd unit da bude on point. U proslom duelu kad su izgubili 50 razlike igrao je samo 15 min i dao cak 8 poena iz samo 7 suteva zbog BO. Mislim da mora da da makar 15ak vcrs da bi se Indijana koliko toliko drzala u ovoj tekmi.
By manje under
#195374 Jayson Tatum 31,5 - over - 1,90 - 2 units ✅✅

Šta da se kaže, Indiana igra na veliki broj poena sve mečeve, primaju jako puno. Jasonu je ovo idealna utakmica da poveća kolonu sa svojim poenima. Prošlu utakmicu kontra njih je zabija 30, ali je utakmica otišla u BO i igra je nekoliko minuta manje nego uobičajeno. Očekujen da večeras broji do 40.