Suvisno bila sta pisati, jedan od poslednjih klasika Lebron VS KD, eliminaciona utakmica, najveca pozornica LA CA, parter kao stanovi u Beogradu na vodi. Ocekujem KD na visina zadatka, matchup nebitan. Poslednja dva meca kontra LAL 38 i 39 poena. Igra Booker, ali on ovde spada u supporting cast...
Ocekujem granicu oko 30-31 do pocetka meca.
- kolega Malsha je sve napisao, istom crtom se vodim, još bi dodao po jučer mečevima vidi se da najveće zvijezde sile pa očekujem i večeras tako pa ću sigurno na narodnjak potrpati sve zvijezde over.
Pridruzujem se da je Durant over, ali da ne bih kopirao igram Bookera under, mislio sam Nurkica da odigram under ali su mu stavili 11.5 sto je bas mala granica a mislim da je nece prabacit ali opet jer rizik jer je mala granica, tako mi je logicnije ako Durent ode na 30+ da su manje sanse da i Booker prebaci samim tim uzimam Bookera under.
Videli smo juce kako su "zvezde" forsirali. Danas u ekipi Bucksa bice sve oko Damea i Giannisa. Ocekujem egal mec, dosta poena na obe strane. Dame je na prosjeku od 25.5 poena po utakmici. Igrali su vec jednom ove sezone, a Dame im je dao 30 pts.
Prodade me Marej juce, a igrao ful minutazu
Jedan od pikova koje igram redovno uz Mareja, ove sezone je i Brunson
Pretpostavljam da gledate NYK, s kojom lakocom covek igra svaki put kad ih gledam, odusevljava me
Kao na dzojstiku
Redovno prelazi ovu granicu u prvoj cetvrtini, koju igra skoro celu
Milvoki muku muci sa branjenjem PG/SG
Ne vidim kako ce Bizli da ga sacuva, ili Lilard mada ne verujem da ce se trositi na njemu.
Granica na poene skocila sa 23.5/24.5 na 26.5 pa idem sa ovom varijantom koja je ostala netaknuta, a primetno je da voli prvu cetvrtinu, npr on, Bridzis iz Bruklina takodje.
Srecno
Dečko počinje pokazivati zube i želju za povratkom u prvu petorku.
U ovakvoj jedno PO like utakmici biti će opet bitan faktor kao i u prošlogodišnjem PO.
Juce smo videli superstar igračima to puno znači i igrajo skoro 38 do 40 min..Ja sam se odlucijo da D-time igrao je ove sezone proti Ny i strpo jim je 30 poena za 32 min. Na ovu granicu ima 1 under na zadnjih 5 utekmica moraju danas on i gannis povuc a sta je za njega 26 poena kad je prosle godine NY trpo uvijek 30 plus danas računam da ce bit danes isto..
Zadnjih 5 utekmica proti NY beleži 30,38,29,39 i 11 poena..
Tako da mi je bolj opcija nego gannis na 29,5
Al računam da ce i on preko.
Bobby u lošijoj formi, minutaža mu opada.
U prosjeku je od 25 min, ali večeras ga ja ne vidim na više od 15 ak min.U pravilu ulazi i mjenja se sa Giannisom. Svi znamo o obrani New Yorka, jedan Giannis zadnji puta samo 22 poena za 36 min, i od toga imao trojke 3 od 3
Pošto je večeras bitna utakmica, očekujem egal do samoga kraja, tekma na ne tako velik broj poena, po meni max 225.
Moje viđenje je i da će starteri igrati full + minutažu, a gospodin Bobby ne bi trebao dobiti više od 15 16 min, i za to vrijeme jako teško Nicksima on može ubaciti 10 poena.
Jednom raspalom Chicagu Bobby za 31 min na terenu zabio 4 poena, Miamiu za 23 min 6 poena, Washingtonu za 25 min 2 poena. Po svemu sudeći i gore navedenom, moje viđenje da će zbog bitnosti utakmice imati smanjenu minutažu, i da ovu granicu može prebaciti samo sa veelikim % šuta, što u ovakvoj tekmi, i pored ovakvog protivnika po meni nije moguće.
Ekipa sretno svima