Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Top 3

13
25%
0
N/A
5
9%
7
13%
2
4%
6
11%
1
2%
6
11%
1
2%
12
23%
By Darko1987
#195379 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By malsha9323
#195384 Kevin Durant OVER 28.5 @ 1.80 / 2u ✅✅

Suvisno bila sta pisati, jedan od poslednjih klasika Lebron VS KD, eliminaciona utakmica, najveca pozornica LA CA, parter kao stanovi u Beogradu na vodi. Ocekujem KD na visina zadatka, matchup nebitan. Poslednja dva meca kontra LAL 38 i 39 poena. Igra Booker, ali on ovde spada u supporting cast...

Ocekujem granicu oko 30-31 do pocetka meca.
By Jeffrey
#195389 Kevin Durant 28.5 over @1.80 bet365 / 2u ✅✅

- kolega Malsha je sve napisao, istom crtom se vodim, još bi dodao po jučer mečevima vidi se da najveće zvijezde sile pa očekujem i večeras tako pa ću sigurno na narodnjak potrpati sve zvijezde over.
By fikkre
#195390 Devin Booker Under 28.5 1.85/2 Unita ✅✅

Pridruzujem se da je Durant over, ali da ne bih kopirao igram Bookera under, mislio sam Nurkica da odigram under ali su mu stavili 11.5 sto je bas mala granica a mislim da je nece prabacit ali opet jer rizik jer je mala granica, tako mi je logicnije ako Durent ode na 30+ da su manje sanse da i Booker prebaci samim tim uzimam Bookera under. ;)
By Kvisko
#195398 Damian Lillard (MIL) Over 25.5 @1.90 / 2 units ✅✅

Videli smo juce kako su "zvezde" forsirali. Danas u ekipi Bucksa bice sve oko Damea i Giannisa. Ocekujem egal mec, dosta poena na obe strane. Dame je na prosjeku od 25.5 poena po utakmici. Igrali su vec jednom ove sezone, a Dame im je dao 30 pts.
By Nilliw
#195400 Jalen Brunson 1qt 6.5 preko 1.80 / 2u ✅✅

Prodade me Marej juce, a igrao ful minutazu
Jedan od pikova koje igram redovno uz Mareja, ove sezone je i Brunson

Pretpostavljam da gledate NYK, s kojom lakocom covek igra svaki put kad ih gledam, odusevljava me
Kao na dzojstiku

Redovno prelazi ovu granicu u prvoj cetvrtini, koju igra skoro celu
Milvoki muku muci sa branjenjem PG/SG
Ne vidim kako ce Bizli da ga sacuva, ili Lilard mada ne verujem da ce se trositi na njemu.

Granica na poene skocila sa 23.5/24.5 na 26.5 pa idem sa ovom varijantom koja je ostala netaknuta, a primetno je da voli prvu cetvrtinu, npr on, Bridzis iz Bruklina takodje.

Srecno
By Zlajo20
#195409 Damian Lillard vise 25.5 poena 1,80 / 2 unita ✅✅

Juce smo videli superstar igračima to puno znači i igrajo skoro 38 do 40 min..Ja sam se odlucijo da D-time igrao je ove sezone proti Ny i strpo jim je 30 poena za 32 min. Na ovu granicu ima 1 under na zadnjih 5 utekmica moraju danas on i gannis povuc a sta je za njega 26 poena kad je prosle godine NY trpo uvijek 30 plus danas računam da ce bit danes isto..
Zadnjih 5 utekmica proti NY beleži 30,38,29,39 i 11 poena..
Tako da mi je bolj opcija nego gannis na 29,5
Al računam da ce i on preko. :mrgreen:
By Gile777
#195412 Bobby Portis 9,5 manje @1,86 bet365 / UNITS 2

Bobby u lošijoj formi, minutaža mu opada.
U prosjeku je od 25 min, ali večeras ga ja ne vidim na više od 15 ak min.U pravilu ulazi i mjenja se sa Giannisom. Svi znamo o obrani New Yorka, jedan Giannis zadnji puta samo 22 poena za 36 min, i od toga imao trojke 3 od 3 :lol:
Pošto je večeras bitna utakmica, očekujem egal do samoga kraja, tekma na ne tako velik broj poena, po meni max 225.
Moje viđenje je i da će starteri igrati full + minutažu, a gospodin Bobby ne bi trebao dobiti više od 15 16 min, i za to vrijeme jako teško Nicksima on može ubaciti 10 poena.
Jednom raspalom Chicagu Bobby za 31 min na terenu zabio 4 poena, Miamiu za 23 min 6 poena, Washingtonu za 25 min 2 poena. Po svemu sudeći i gore navedenom, moje viđenje da će zbog bitnosti utakmice imati smanjenu minutažu, i da ovu granicu može prebaciti samo sa veelikim % šuta, što u ovakvoj tekmi, i pored ovakvog protivnika po meni nije moguće.

Ekipa sretno svima :D