Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By malsha9323
#195452 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).

Image

Image
By malsha9323
#195453 C. White OVER 22.5 points+assists @ 1.80 / 2u ✅✅

Lavine OUT

Bullsi tuzna prica, smesi im rebuilding, vrlo je moguce da LaVine pronadje novi klub vec u Februaru, DeRozan vrv na leto. Ocekujem njih dvojicu cesto na injury reportu dok jos popunjavaju roster CHI.

White se nametnuo kao prva opcija u poslednjih nekoliko meceva, igra u dobroj formi, idealan profil za tank commander-a, ubrzava ritam, ima pristojan ofanzivni arsenal, moze I da razigra okolo sa vremena na vreme.

Igraju kontra raspalih Hornetsa, koji su poznati po brzom pace-u i minimalnom zalaganju u odbrani. DeRozan bi trebao da igra sutra, jos bolje, jer ga timovi i dalje prepoznaju kao prvu opciju, dok Coby statisticki napreduje.

Statisticki, Hornetsi, sa PG pozicije primaju blizu 26 poena po mecu uz skoro 10 ast. Ocekujem od White da odigra jos jednu dobru partiju I nadam se da ce se mec odrzati u egalu.
By Jeffrey
#195465 Tobias Harris 16,5 under/bet/2u/1.8 ✅✅

- večeras se vrača i Oubre, Embid i Maxey su odmorili tako da što se tiče PHI i napadačkih problema nebi trebalo biti ima tko zabijati. Harris bez odmora za sada pa očekujem uskoro njegovo odmaranje ili bar manju minutažu, forma loša tako da + okladi, i najbitnije Oubre će večeras da dobije minute igra protiv ex ekipe i uzet će sigurno 10+ lopti, a vrlo lako moguć BO pa će dečki iz 2unita više igrati.
By Zlajo20
#195467 Terry Rozier vec kot 21,5 poena 1,86/ 2 unita ✅✅

Neko če kazat opet ovaj al moram dok uvijek dolazi over imao sam bogut prije par godina za omiljeni pick danas mi je rozier

Opet lepa granica 21,5 kao sto uvijek kažem dok ne dođe na 23,5 ili 24,5 igram ga over ove sezone igra proti bulsa prosle godine dao jim je 23 i 28 poena opet nema ball opet ce dobit svojih 35 min zadnje utekmice beleži 23,37,11,22,22 i 21 poena tako da uvijek se vrti tu 8-)
By fikkre
#195468 Trae Young Over 28.5 1.91/2 unita ✅✅

Granica za poene 241.5 moje misljenje da ide i na 250 poena ovaj mec, gledam statistiku i po njoj Trae u zadnjih 6 meceva je 5 puta presao granicu protiv Netsa, ako padne 250 poena kao sto ja ocekujem mislim da ce i Trae preci granicu...Da dodam da ih je razmontirao sa 43 poena prije 20 dana.
Last edited by fikkre on 06 Dec 2023, 13:45, edited 3 times in total.
By shinoda85
#195487 Evo da i ja pokusam.
Pa cu malo sa uvodom.
Pratim ovaj forum vec odavno,u uglavnom momci odlicni ste.
Sa informacijama i pracenjem kosarke.
Stvarno svaka vam cast.
A sad dalje.

Siakam 20,5 Over 1.83 /2unita ✅✅

Jedan od stvarno meni drazih igraca,uvijek ga gonjam over,jos na ovakvoj granici,i u ovakvom mecu protiv Miamija,mislim da bi se trebalo odigrati.
Ove godine se jos nisu sreli,prosle je u 4 meca protiv njih,igrao u 3.
Svaki put je isao preko ove granice.
Zadnjih 5 utakmica ima omjer (na ovu granicu) 2-3,time da je zadnje dvije isao preko.
Ipak mislim da je ovo vcrs ipak derbi,da ce biti egal do kraja i da ce ovo preci lagano.
By JohnnyNoCash
#195492 Cam Thomas 19.5+ 1.64 /2u

Vratio se nakon kratkog odsustva, odmah 20 poena. Igrac koji iskljucivo gleda prema košu, zna da i uzme 20 šuteva u prosjeku, a obzirom na match up i Atalantu koja igra nešto brže i sa nepostojećim odbanama, vidim ga danas lagano preko ove granice.
By Jazavac
#195497 Shai 29,5+ 1.83 2 UNITA ✅✅

Jednostavno na ovu granicu moram da ga uzmem. Houston dosta dobar u branjenju pleja po statistici, 5i su sa samo 20.1 dopustenih. Ali ti je samo po statistici. Svaki put kad su igrali protiv elitnog pleja dao im je 30+ (Luka i Kari). Ocekujem ga na 30+ vcrs, ne vidim kako ce ga zaustaviti iskreno. Samo je proslu protiv Dalasa imao 19 poena, ali zato sto je dao 9 asista, na 4 tekme pre toga sve 30+.
By Dejo
#195498 Nikola Jokic 12,5 skokova/vise/1,83/2 unita ✅✅

Ne bih ovde nista filozofirao,Jokic pruza sjajne partije protiv Klipersa.Dvoumio sam se da li uzeti poene ili skokove ali ipak skokovi.Razlog je Marej koji se se oporavio i vrato na parket pa mi 29,5 deluje previsoko za Jokica
By UcenikBGD
#195501 NikolaS Klekston +8.5 skokova kvota 1,62 Unita 2 !!! ✅✅

NikolaS svaki put protiv Atlante dvocifren broj skokova i ove i prosle sezone, ( ima u socceru +9.5 skokova kvota 2,25 , ima i plejer dabl dabl kvota 2,65 na bet365 ).
Prosli mec imao 11 (7+4) , nervira me malo sto ne kupi te defanzivne skokove kako bi trebalo,ali protiv Kapele koji kampuje pod kosem mogao bi veceras i koji defanzivni skok vise napraviti.