Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
SergioRodriguez wrote:@jeff jedna stvar me muci kod Hansena. Cijelu ligu prvaka je na penalu a protiv psga je penale izvodio Juul. Nisam gledao pa neznam dal ima razloga jedino mi pada na pamet da ga znaju plu Psgu jer je igrao tamo pa je zato Juul.dobio prednost sa penala. Ako nece izvodit penale onda je kritican, ako ce pucat igram ga obavezno

On je već odigran, pucat će penale sigurno, do sutra margina 6.5
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Par pikova za sutra
Hansen 5.5+ super sport 1.65
-puca sedmerce, igraju doma i tu vidim 4-5sedmeraca, iz igre će valjda natopiti ostalo , igra protiv bivšeg kluba, u Parizu 7 vjerujem da ide bar na 6
Crna gora - Hrvatska tip 1x koef 1.9
- po meni CG puno više pokazale od Hrvatske tako da neću tu puno pisati
Marguč 4.5 manje Psk koef 1.65
Veszprem ima širinu, ako se Marguč kao 2izvođač sedmeraca ne dokopa 7m teško će iz igre do 5golova, prihvaćam rizik
T.Barišić 3.5 manje koef 1.6 psk
- protiv CG gdje se očekuje tvrda tekma ne vidim je na 4 gola, nije ni prva ni druga izvodačica 7m tako da iz igre teško do 4 gola
Još mi se sviđa Remili 5.5-, Mem 6.5- ali to na neki narodnjak

Hansen ❌, 3 gola iz igre, uzeo prvi sedmerac i maši to me zeznulo.
Cg ❌, ozljeda vratarke i na kraju nedostatk malo sreće da bude taj x
Marguč 4 gola ✅
Barišić ✅, Remili ✅ Mem ✅. Šteta za ova dva pada, .....
By Jeffrey
#195720 Timo Kastening over 4.5 super sport 1.85
- derbi kola Melsungen-Magy , Timo Kastening krilni igrač Melsungena, koliko sam skužio uzeo je sedmerce od Martinovića i sad je prvi izvođač sedmeraca, brz u kontri, i dosta šuteva iz igre, odlična forma 4/7 protiv Flensa (3/4 sedmerci), protiv Eisenacha 8/10 sedmerci 2/2 protiv Gumera 7/10 sedmerci 4/4. Pošto danas igraju doma očekujem da će kao domaćini dobiti 4-5 sed, bitno da zabije bar 3 ostalo će iz igre .
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Timo Kastening over 4.5 super sport 1.85
- derbi kola Melsungen-Magy , Timo Kastening krilni igrač Melsungena, koliko sam skužio uzeo je sedmerce od Martinovića i sad je prvi izvođač sedmeraca, brz u kontri, i dosta šuteva iz igre, odlična forma 4/7 protiv Flensa (3/4 sedmerci), protiv Eisenacha 8/10 sedmerci 2/2 protiv Gumera 7/10 sedmerci 4/4. Pošto danas igraju doma očekujem da će kao domaćini dobiti 4-5 sed, bitno da zabije bar 3 ostalo će iz igre .

Lagano, debelo prije kraja prebacio :mrgreen: :mrgreen:
By Ticko994
#195723 Vidim Ana Gros 5.5 u ponudi dok je Tjasa Stanko u kladionici brazil 4.5 dok je na betu i betcitiju 3.5

Sta mislite da li moze doce manje na 4,5 Tjasa Stanko ?
By Jeffrey
#195725 Double rukomet Favbet koef 1.8
Mađarska(+3.5)- Hrvatska tip 1
1.55
CG- Švedska tip 2 koef 1.16
- Mađarice iako su otpale za prolaz dalje ganjat će pobjedu jer izbile bi na 3 mjesto u skupini koje nose neke povlastice u daljnjim kvalifikacijama za druge turnire, a smatram ih opasnom ekipim većina igračica iz Mađarskih klubova a tko prati ženski rukomet zna šta znači ta liga tako da mi ovaj meč 50/50 i ne vidim tu neku laganu pobjedu Hrvatske.
CG- Švedska jača repka, ne smiju izgubiti za to prvo mjesto u skupini koje nosi bolje pogodnosti kasnije tako da koef sve govori
By Jeffrey
#195727 Milosavljević over 2.5 gola bet koef 2.1
- moram probati do sada je bila prvi izvođač 7m, (Blažević druga puca) sudjeluje dosta u igri, puca tako da računam bar dva gola s linije 7m ostalo će valjda iz igre.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Milosavljević over 2.5 gola bet koef 2.1
- moram probati do sada je bila prvi izvođač 7m, (Blažević druga puca) sudjeluje dosta u igri, puca tako da računam bar dva gola s linije 7m ostalo će valjda iz igre.

35min winn, nije pucala prvi sedmerac mislim da je razlog što je bio faul nad njom pa uzela Blažević koja je 2 sed mašila pa onda Milosavljević 3/3 sa 7m i dodala gol iz igre