Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alexey35
#195777 M.Howard under 17,5
Lokali

Baskonia posle duplog kola u EL imala tesku utakmicu za vikend protiv Tenerifa, a sad pred novi mec EL ima uguran ovaj duel sa davljenikom u Acb. Palencia u knockdownu vec neko vreme, smenili trenera, ne ocekuje se ovde veci otpor sa njihov strane. Nadam se da ce Dusko pazljivo dozirati minute za Markusa i da nece morati da luduje veceras.
By Dejo
#195779 J. Hoard 15,5 + / 1,85 / admiral ✅✅

Pisao sam vec o ovom momku i njegovim igrama ove sezone.Sjajna selekcija suta,sjajni procenti,konstantan od starta sezone.Danas igraju sa Vulvsima koji tako reci ne igraju odbranu,primaju veliki broj poena,Hapoel napadacki orjentisana ekipa tako da ga ocekujem u plusu veceras.

Howard - je i po meni sjajna opcija,kolega je to objasnio,ne bih da se ponavljam.U admiralu je kvota 2 na 17,5-
By Dejo
#195829 P. Biligha 8,5+/1,85/admiral

Pisao sam vec o odbrani Burza na poziciji 5,koja je zaista katastrofalna.Biliga nije neka napadacka sila ali morao bi danas do dvocifrenog ucinka.Prvu im je dao 16.Dugacak je niz centara koji je punio Burz ove sezone,mislim da ce se nastaviti veceras.
By MTD
#195833 Y. Ferrll 11.5 over Admiralbet

Doveden je da bude lider ovog tima, nesto sto timu iz Podgorice fali ove sezone. Wright je bio nesto najblize tome, ali ipak nije taj kalibar. Mislim da je samo pitanje vremena kada ce Yogi da dodje do onih prepoznatljivih brojki iz Olimpije tipa 17 poena - 7 asistencija. Ross je po svemu sudeci otpisan, pa ocekujem veceras 20-25 minuta za Yogija. TT je daleko od one ekipe od prosle sezone i trenutno nemaju kapacitet da zaustave ovakvog strelca.

Nisam ni gledao mnogo po drugim kladionicama, tesko da negde ima na 10.5 da se nadje. Ja ovo napadam malo jace.
By Bodibond
#195861 Birutis 5.5 over
(Balkan bet, Oktagon, Soccer)

Poprilican value ima. Za neki jaci singl ili mozda dubl, jedino sto ga moze ostaviti ispod jeste smanjena minutaza.
Mada kad se pogleda da u poslednje vreme u proseku igra oko 20 minuta, nekad i do 25, mislim da svakako moze dati Partizanu 6 poena buduci da Partizan mozda i najgore brani reket od svih ekipa. Jeste Caboclo to dosta popravio, ali opet treba gurati visoke igrace protiv Partizana.
By Dejo
#195863 K.Mitoglou 12,5+/1,90/admiral ✅✅

Uz Lesora i Nana nosi igru Panate.Ima veliku minutazu,uzima svojih 13,14 suteva po mecu...Veceras ga biram jer Panata ne bi smela jos jednom da kiksne,pogotovu protiv Asvela koji je uz Albu najslabija ekipa.Asvel prima dosta poena sa krilnih pozicija sto je razlog vise da izaberem njega pre Nana danas.
By Dejo
#195922 N.Miliutinov 9,5+/1,90/admiral

Vraca se posle povrede,minutaza se lagano povecava.Za vikend sjajna partija u Grckom prvenstvu 21 p,21 skok.Valensija slaba u odbrani centara,Milutinov ce to znati da iskoristi.Specijalista je za ofanzivan skok,profitirace i iz njega sigurno.Uz neko slobodno bacanje,ovo mi se cini kao veoma izgledan tip
By Nilliw
#195928 S.Jovic 3.5 ass preko pinnbet 1.85

Harper OUT Lopez Arostegi takodje, ocekujem ga sa solidnom minutazom, jeste da se ocekuje crvsca utakmica ali zna on da napravi poene.

Gledao sam i 4.5 preko ali nekako mi je ovo bolje

Flakadori 5.5 preko MerkurX ✅✅

Nema Loa, nema Mirotica, Pangos bivsi dosta pada na njemu, ne libi se uzeti suteve, tu je Silds na koga ocekujem sav fokus odbrane, mozda i njega treba probati asistencije, tu je mladi Bortolani ali ipak ocekujem Flakadorija preko ove granice

S te utakmice se dopada i onaj divljak Pojtres 5.5 manje, ulazi lako u faulove, a i gubi poverenje trenera, sad s Virtusom neprimetan, tu su Hines i mladi Kamagate.
Tonut 6.5 je isto privlacno za preko

D.Hall 4.5 merkur/pinnbet ✅✅

Po meni “must bet” ima Monako igraca na centarskim pozicijama, ali uz nekih 15 minuta bi trebao prebaciti ovo lagano.
Nema ko njemu parirati na centru, Motli divljak to sigurno ne moze, Sanli tesko s kojim bi trebalo minuti da se poklope, Papajanis OUT, malo ga zezaju bacanja ali vidim neki ofanzivan skok i kos na asistenciju uz neko bacanje da ide preko.

Samo da ne bude neka cudna minutaza jer ova dva tima imaju najcudniju rotaciju u EL
By Jeffrey
#195931 Par pikova lokali rh

Peters 14.5 under HL/Favbet 1.85

- nije trenirao, žena mu rađa i to na carski

Vesely 11.5 under HL 1.85

- za vikend sam ubo Hernagomeza under, sad idem s Vesely visoke mi margine za dva centra na taj usage rate

Jones 11.5 over svi lokali rh 1.85 ✅✅

- bit ćw mu velik usage rate večeras zbog ozljeda suigrača

Shileds 16.5 over lokali rh 1.85 ✅✅

- ista stvar kao i kod jonesa