Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195822 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By shinoda85
#195824 Jalen Green 19.5 over @1.74 / 2 unita

Idem na ovaj par cisto zato sto ga gonjam over vec neko duze vrijeme.
Iskreno,nadam se da ce ovaj put doci.
Dosad mu je ovo najniza granica sto sam je igrao,i mislim da ce ici preko.
Igrali su jednom ove sezone,i bio je blowout,Houston ih je dobio 111-91 i on je za 29 minuta dao 34 kosa.
By Jazavac
#195838 Kevin Durant 26.5 + @1.86 / 2 UNITA ✅✅

Da znam da je ovo prvi put da deli sa Bilom i Bukerom teren i da mu je zato ovako manja granica (ove sezone samo 1 ostao ispod ovog), ali dosta mu toga ide u prilog. Sinoc je bilo gusto sa GSW, Bukuer 36min na parketu, Bil 27 ali jos mu doziraju minute cini mi se, sto ostavlja Duranta kao jedinog odmornog/igraca bez restrikcije minuta (nema Bil restrikciju minuta ali vidi se da je dozirano igrao sinoc, jos je sad b2b posle duge povrede). Nije igrao b2b, bivsa ekipa i povoljnija granica jer su sad kompletni. Jedino me strah da se ne raspucaju svi pa da bude BO, ali kao sto sam rekao pre neko vece- da li ce bela tehnika ulaziti ili ne to se ne moze predvideti to je vec sreca.
By enemies
#195843 Myles Turner over 1.5 threes @1,64 2u ✅✅

Pisao sam ga kad su igrali u kupu, pa cu ukratko, Brook dosta ostavlja centre na otvorenoj trici pa ih vecina koji pucaju trice to koristi. Turner ove sezone oba puta presao, u kupu 2/8, danas neka zabije opet te dvije nama dosta.