Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double rukomet Favbet koef 1.8
Mađarska(+3.5)- Hrvatska tip 1
1.55
CG- Švedska tip 2 koef 1.16
- Mađarice iako su otpale za prolaz dalje ganjat će pobjedu jer izbile bi na 3 mjesto u skupini koje nose neke povlastice u daljnjim kvalifikacijama za druge turnire, a smatram ih opasnom ekipim većina igračica iz Mađarskih klubova a tko prati ženski rukomet zna šta znači ta liga tako da mi ovaj meč 50/50 i ne vidim tu neku laganu pobjedu Hrvatske.
CG- Švedska jača repka, ne smiju izgubiti za to prvo mjesto u skupini koje nosi bolje pogodnosti kasnije tako da koef sve govori

Prošao mi hendi na Mađaricama, ali SRAMOTA KAKVO SUĐENJE ARGENTINKI, UTJECALI SU NA REZULTAT
By Jeffrey
#195773 double iz psk
Mork over 3,5
Kovarova under 1,5
- čuj Mork na 3,5 igra dosta , šutira, i još puca sedmerce meni velik value ova margina ako zabije 2 samo iz sedmerca ovo dolazi sa pola gasa, a očekuje se 30 golovo norvežanki tako da ovo po meni ide.
Sara kovarova igra jako malo za čehinje, tu je prvi pik Šustačkova, a da ne kažem širina i svi vole šutnuti a protivnik FRa nema tu laganih golova za vanjske igračice pogotovo za Saru koju vidim max na 2-3 šuta tako da prihvačam ovu okladu
By Jeffrey
#195920 polufinale SP žene rukomet jedan double večina klada koef 2.08
Danska(+3.5)-Norveška tip h1
Švedska-Francuska tip x2
- polufinale i finale se igra u Danskoj ( do polufinala bilo u 3 zemlje)
uglavnom Danska domačin turnira, norveška je bolja repka ali ne za 4 gola, dankinje domačin, pomoć sudaca i publike donijet će bar 2-3 gola u leđa , + 3 gola što mi nosi oklada ne vidim toliku razliku u kvaliteti.
Švedska ušla u polufinale bez poraza, ali imali su kao domačini i pogurance, a i protivnici lakši, sad bez toga ostaju, sa druge strane FRA koja je možda i najviše pokazala, opasna repka , tvrda obrana i po meni ako odigraju kao protiv norvežanki dolazi lagana pobjeda
By Jeffrey
Jeffrey wrote:polufinale SP žene rukomet jedan double večina klada koef 2.08
Danska(+3.5)-Norveška tip h1
Švedska-Francuska tip x2
- polufinale i finale se igra u Danskoj ( do polufinala bilo u 3 zemlje)
uglavnom Danska domačin turnira, norveška je bolja repka ali ne za 4 gola, dankinje domačin, pomoć sudaca i publike donijet će bar 2-3 gola u leđa , + 3 gola što mi nosi oklada ne vidim toliku razliku u kvaliteti.
Švedska ušla u polufinale bez poraza, ali imali su kao domačini i pogurance, a i protivnici lakši, sad bez toga ostaju, sa druge strane FRA koja je možda i najviše pokazala, opasna repka , tvrda obrana i po meni ako odigraju kao protiv norvežanki dolazi lagana pobjeda

Lagano dolazi ovo :mrgreen: :mrgreen:
By JuriKnorr
#196072 D.Simonet over 3.5 @ 1.85 bet365

Villeminot out of season,plus od ranije Skube i Hesham pa tako ostaje jedini pravi centralni bek.Nema Montpellie mnogo opcija na vanjske pozicije pa tako ocekuje ga full minutaza.U top formi je na zadnja 5 meca 6/7 protiv Toulouse , 3/7 protiv Dijon , 6/8 protiv Aix , 4/5 protiv GOG , 4/5 protiv Magdeburg i to na sve meceve igro Villeminot
By SergioRodriguez
#196121 Aymeric Minne 4.5 over 1.66 bet365

Minne je strasan igrac i kada su bitne utakmice on je uvijek taj koji povlaci i ima odlicne brojke. U dobroj je formi, zadnju Aixu utrpao 7 komada, Lowenu u Europi dao 9 i 7, protiv Benfice 6. U prvenstvu igra toplo hladno jer vecinom lagano rjedavaju utakmice oa nema potrebe da forsira. Psgu je dao 6 komada i stvarno rijetko u vecim utakmicama podbaci. Monpeljeu prosle godine dao 5 i 7. Danas se ocekuje napeta utakmica i Monpelje je tezak protivnik i bez njegove dobre partije Nantes nema sto traziti
Last edited by SergioRodriguez on 19 Dec 2023, 09:45, edited 1 time in total.
By SergioRodriguez
#196122 Hafner,Jimenez,Lonn 2+ 1.50 bet365

Igram ovu trojku na 2 3 i 4 gola vec neko vrijeme a nikako da ih napisem.na forumu. Stuttgart je ekipa koja igra na dosta golova a upravo ova trojica to vuku. Jimenez je krilo i prvi izvodac penala, Hafnera svi znamo, strasan desni vanjski i dugogodisnji njemacki reprezentativac. Lonn je lijevi vanjski sa velikom minutazom i velikim povjerenjem trenera.

E sad, Jimenez je 2 komada zabio u 17/18 nastupe ove sezone. Hafner je po 2 zabio u 18/18 a Lonn je tu najslabija karika. On je u sezonu usao malo sporije, ima nekoliko losijih partija ali zadnjih 10 utakmica je i on pokrio ovih 2+.

Danas igraju protiv Fuchsea koji najvise statisticki prima upravo sa ovih pozicija, igraju na gol vise i veliki su favoriti. Ocekujem 60+ golova lagano a po 2 stvarno nije puno za ove momke.

Osobno igram uvijek i 3+ na 2.50
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Hafner,Jimenez,Lonn 2+ 1.50 bet365

Jimenez ostane na 1....zabije gol u 4 minuti...puca penale na utakmici nijedan 7m za Stuttgart...nijedna lopta na krilo za njega...smijurija
By JuriKnorr
JuriKnorr wrote:D.Simonet over 3.5 @ 1.85 bet365

Villeminot out of season,plus od ranije Skube i Hesham pa tako ostaje jedini pravi centralni bek.Nema Montpellie mnogo opcija na vanjske pozicije pa tako ocekuje ga full minutaza.U top formi je na zadnja 5 meca 6/7 protiv Toulouse , 3/7 protiv Dijon , 6/8 protiv Aix , 4/5 protiv GOG , 4/5 protiv Magdeburg i to na sve meceve igro Villeminot

:mrgreen: :mrgreen: jos na HT 4/7 FT 8/13