Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195925 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By fikkre
#195930 Trae Young Over 29.5 1.89 / 2 unita ✅✅

U zadnjih 5 meceva prosjek mu je 32 poena, igrali su prekljuce protiv Toronta i ubacio je 35 poena, iskreno mislim da je ovo manja granica ako pogledamo Youngovu formu a i evo svjedocimo da su ostale zvijezde u naletu sa po 40-50 pa cak i 60 poena, cak gledam granice na igrace po 33, 34, 35 poena a na Younga 30 a covjek isto daje brdo koseva pa samim tim mi ovaj pik ima smisla...
By enemies
#195935 Tyrese Haliburton over 12.5 Assists @1,74 2u

Tip igraca koji ce prije razigrati nego forsirati suteve, cak nekad i kad treba puknuti ili ici na ulaz, on trazi asist. Mec na ogroman broj poena, run and gun kosarka, bit ce sigurno dosta i kontri tako da mi ovo dobra granica za njega. U prvoj imao 11 ast ali igrao samo 27min. Danas su u gostima i nadam se da ce Wizardsi drzati prikljucak kakav takav do kraja utakmice i da ce Hali odigrat svoju neku prosjecnu minutazu, a u tom razdoblju bi trebao napraviti ovih 13 asista.
By Nilliw
#195938 Julius Randle over 39.5 (Pts+Rb+Ass) @1.86 / 2u

Dvoumio sam se izmedju ovoga ili Brunson 1qt 6.5 preko 2.10 kvota, mislim uzeo sam oba, ali sam skoro pisao Bransona tu igru, pa reko ajmo onda ovo, mada cu kombinovati ova dva para u dublovima itd. sigurno

Ovaj PRA mu skoro stoji i kad igra Robinson koji je sad OUT

Granica zna i da ode do 24,5 nekad a skokovi asistencije oko 13.5/14.5

Izuzev toga igraju protiv Finiksa, ocekuje se uzbudljiva utakmica, Finiks dosta pusta sa PF, Rendl im proslu dao 28, bio je evropski termin, Brunson tad razbio u prvoj cetvrtini, mada je generalno voli, elem Rendl tad nije ovo prebacio imao je samo 5 sk i 2 ass, veceras ga ocekujem angazovanijeg i tu, a ocekujem da ce se ovo i podici do pocetka utakmice.

Srecno.
By Dejo
#195945 Jonas Valanciunas 11,5 Rebounds + / 1,83 / 2 units ✅✅

Mislio sam da li poene ili skokove,ali sam se ipak opredelio za sigurniju varijantu.Valanca imao sjajne partije protiv Sarlota prosle godine,kako i ove godine imaju isti problem u reketu mislim da ce nastaviti tako.U dobroj je formi predhodnih meceva,ima lepu minutazu i trebao bi preskociti ovu granicu bez problema
By manje under
#195947 Wembanyama blk+STL (3,5) - over - 1,64/ 2 units ✅✅

Golem je, krakat je. Zadnju kad san gleda utakmicu ima je čini mi se 3 ukradene i 6 banana. Jedina solucija da ostane danas ispod je da Lakersi budu preoprezni pa da ne idu na polaganja kad je on u blizini. Ali u svakoj ekipi ima panjeva koji na to ne misle. Virujen da će imati 2-3 banane i da će bar jednu ukrasti.
By malsha9323
#195948 Mo Wagner OVER 10.5 @ 1.83 / 2U

Boston veceras bez C, fizicki je u prednosti u odnosu na sve sto mogu da stave 5, forma losija u poslednje vreme, ali zato I margina za 2p manja u odnosu na prosek u sezoni. U proslom mecu kontra zelenih 27p za 24 min.
By Jazavac
#195949 Myles Turner 19,5 + @1.83 / 2 Unita

Znam da mu je prosek 17,5 u sezoni, ali zadnje 3 u top formi sve 20+. Wasington je ekipa koja najgore brani centra i mislim da ce nastaviti ovu dobru formu. Ocekujem ga na 22-3. Strah me u BO, ali makar igraju u gostima, mozda ce ovi drzati prikljucak.