Prosle sezone protiv Mareja 34 i 37 poena, ove na pocetku e obrukao sa 7 poena 2/18 sut iz igre i BO. Mislim da ce sad da zapne, jer bez njega i Holmgrena nemaju cemu da se nadaju po meni.
P.S. Homlgren na betu365 16,5 na superbetu 15,5 na 1.8 kvotu
Razmisljao sam i o 19.5 preko, ali me strah BO, mada mislim da nece ih Milvoki BO tako lako, jer Milovki ima tendenciju da u utakmicu ulazi sporije, zato i idem sa ovim pikom
Milvoki uzasno brani PG/SG poziciju, puni ih ko kako stigne, nekog sam razmisljanja da bi Milvoki mogao uci losije u utakmicu, a istog misljenja da bi Kejd mogao da se iskupi odmah na startu utakmice za onu groznu utakmicu od juce.
Prihvatljivo mi je i 19.5 poena a i 30.5 PRA
Srecno.
Mišljenja sam da večeras Hawksi idu nakon dvije utakmice u Torontu bez energije u goste Cavsima što bi moglo rezultirati sa dosta promašaja vodeće zvijezde.
Cavsi moraju ozbiljno odigrati večeras nakon lekcija od Bostona.
B2B za zvijezdu Hawksa, par poene pre velika grana
- niska mi margina, bez pravog Curry nema pobjede GSW, Nets ne brane u zadnje vrijeme nešto protivničke PG/SGpunili ih Fox, Young, Booker tako da na ovu marginu moram probati opalit će Curry opet 14+ šuteva za 3 poena ako ne bude ciglario ide on na 30+
Ne igra irving, Dante zadnje 4 partije 14,26,16,23 sve preko ove granice, pored Doncicevih 30-40 poena za pobjedu Dallasa mora jos neko da povuce a Dante mi je tu logican jer je u odlicnoj formi sa 30-35 minuta igre bi trebalo da predje...
Kriza kod ratnika, Green suspenzija do daljnjeg, Wiggins se raspada, Klay odigra jednu tekmu, 5 ga nema nigdje, Stevica će morati pod hitno da krene sa monstruoznim partijama kako bi rezultati došli.
Petorka koja će krenuti za ratnike će sigurno da stavi maksimalan fokus na Stefa, ubjeđen sam da će ga udvajati od samog starta, nadam se samo da će ostatak tima nešto pospremiti. Očekujem ogroman usage rate, Green je out što će još više povećati njegov uticaj na kreiranje akcija jer ostatak petorke nema baš te karakteristike.
50-50 meč, r&g u najavi, na 235-240pts, Curry za nekih 36-37min će sigurno imati dvocifren broj kreacija za saigrače, 5 ne bi trebao biti problem. Book je prije neku noć imao 12ass, baš su ga dosta udvajali, očekujem sličan Game plan, valjda će Klay i društvo nešto pogoditi…
Kratko, obe ekipe oslabljene, LeVert ulazi sa klupe, trebao bi dobiti 30+ min zavisi u kakvom ritmu bude. Hawski bez odbrane, samo da mec ostane u egalu.
Predlaga san ovo i zadnja dva puta i lagano je priša ovi broj asista. Tako da nema potrebe da se ponavljan.