Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#195979 Matković 15.5 manje Admiral 1.85

- Cedevita danas jako oslabljena skračeni roster full i očekuje se na parketu Matković 33+ minuta ja ga moram pokušati under, jer Cedevita opet ima 3 jača potrošača Cobbs, Blažić, Stewart, i vjerujem da će biti pomicanja linija jer imaju bekove nemaju visoke pa će na parketu biti 3 ogromna potrošača kad i Matković igra, druga stvar danas će po meni Ščuka odmarati Matkovića pa će biti neki small ball u tom vremenu. Krka šuplja u reketu i uzeli su Planinića, koji je sigurno bolji u obrani od Macure pitanje jel spreman jer dugo je bez košarke ali bude sigurno u ovom SLO derbiju dali svi od sebe, moguć i problemi s faulima za Matkovića tako da na ovu marginu moram probati za niži stake.
By Jeffrey
#196120 PAR PIKOVA, MARGINE LOKALI RH ILI BET

- Deck 10,5 under 1.85

pitanje dali će igrati danas, moram ga uzet, igra toplo hladno a real ima širinu tako da on je under. Očekujem da Campazo troši loptu jer ex igrač, Hezonja je tu solidna forma, Musa se diže znači na sve to deck mi under duplo kolo ne očekujem ga previše na parketu.

- Belineli 13,5 over 1,85

- odlična forma ogroman usage rate za bivšeg nba igrača odličnog šuta za tri poena, igra doma tako da moram probati over.

-Howard 17,5 over 1.85 ✅✅

- glavni igrač baskonije , strašan igrač svakoj ekipi je spreman zabiti 20 poena, ogrman potrošač, Macabi igra na dosta poena, projekcija tekme na 172 poena, tako da on je meni tu over.

-Wade Baldvin over 15,5 1.85

- ex ekipa zbog toga ga moram over, a forma vrlo dobra, zadnju bacao cigle protiv efesa ali prije toga visoke brojke, bit će brži peac pa vjerujem da će 13-14 poena iz polja ostalo sa linije slobodnih , zadnju ih je masakrirao, šteta što ne igraju u izraelu ali vjerujem da će biti uspješan i u BG na ovih 172 poena što predviđaju bukiji.

Jones 12.5 over 1.85 ✅✅

- opet snjim imat će dobar usage rate na izostanke a Partizan nema obranu tak da moram uzet ovo.
Last edited by Jeffrey on 19 Dec 2023, 11:29, edited 1 time in total.
By Jeffrey
#196123 MATKOVIĆ 15,5 under ADMIRAL 1.85
(ZA JAČE)

igrao sam ga za vikend kad sam pao protiv Krke, e sad te ponavljam jer ovo ti nije ABA liga prevara od lige, da vidimo kakav si protiv Bešiktaša, koji igraju duplo bolju obranu od Krke, prva tekma 22min 3 poena, sad igraj i 40 minuta nećeš razbojniče na 16 . I da Cedevita je svakako ispala nebitna im tekma nebi se čudio da ga odmara za aba ligu.
By Nilliw
#196136 Poirier 6.5 preko Merkur ✅✅

Al je zamrla EU sekcija sta je ovo

Jurcace svi Tavaresa a ja bas idem na Pojriea mislim da ovo moze lagano da prebaci, nema sta Tobi da trazi s njim tu u piku.

Svuda je 7.5 ovde 6.5
By Nilliw
#196246 Birutis 4.5 preko, vecina kladionica ✅✅

Ono sto radim sa Zvezdom radim i sa C protiv Fenera
Birutis nije neki protagonista u napadu Zalgirisa ali uvek je tu oko ove granice.
Minuti bi trebalo da se poklope sa Motlijem, koji je proslu bio rezervni C mada je Papajanis GTD, ali opet i da Grk zaigra igrao bih ovo.
Admiral daje 5.5 granicu po kvoti 2.05 pa sad

Prosle godine 7 poena i 15 poena, nije puno Fener promenio sistem od tad, proslu sa ovim Vulvsima bio najefikasniji igrac tima

Srecno
By Alexey35
#196254 V.Brodziansky over 9,5
Soccer i 365rs

Vratio se posle odsustva zbog povrede, odmah zaigrao u dobrom ritmu. Huventud ce danas biti bez Deshona Tomasa igraca sa kojim Slovak deli minute na cetvroci. Vulvsi ne igraju neku tvrdu kosarku, a u prvom mecu u Badaloni Brodzy ubacio 22.
By Jeffrey
#196314 Caboclo 11.5 under super sport 1.85

- ide na Tavaresa znači nema laganih poena, vratio se Kaminski, + tu još otkimu minute Smajo, Tristan tako da širine ima i ovo mi value margina na njegov usage rate i matchup.
Ovo sam napao za jače
By Dejo
#196316 K. Panter 15,5+/1,90/admiral

Mislim da ce biti silno motivisan zbog one serije od posle godine. Ocekujem da uzme vise suteva nego uobičajeno i jos jednu 20+ partiju. U dobroj je formi, ici ce mec na dosta poena verovatno.
By sicily
#196328 Puerto 5.5 Više (1.87) MaxBet/PinnBet/Merkur

Pored od ranije povređenog Ojeyele nema ni Clavera pa krilna pozicija Valensije ostaje prilično upražnjena, tu je još Lopez Arostegui koji je takođe do nedavno kuburio sa povredom, margina sasvim pristojna za ovakve okolnosti i neminovnih 20ak minuta za Puerta pa verujem da može da prebaci ovo.
By sicily
#196343 Calathes 3.5 Asistencija Više (1.65) PinnBet/Admiral ✅✅

Dolaskom Šarasa nametnuo se kao startni play pa ova margina ne bi trebala da mu predstavlja problem naspram Albe s obzirom da je tokom čitave karijere važio za sjajnog kreatora što govori podatak da mu je granica tokom boravka u PAO i jednom delu u Barsi bila duplo veća od ove trenutne...