Nakon OT u SF, put Celticse vodi u Sacramento na run and gun , samo što je Celticsima ovo treća utakmica u četiri dana tako da baš neće biti raspoloženi za run.
Tokom dana je pitanje samo tko će sve otpadati od igrača. Rekao bi redosljed Porzingis prvi, pa Tatum drugi...
- Brada se diže i sve veća uloga njega u timu, pošto večeras nema PG ( nije potvrđeno ali 99% je out) tako da uz Kawhi mora netko da poteže, dosta lopta će biti kod Brade a očekuje se puno poena nebi se čudio Bradi da ostavri double double, ali idem sa sigurnijom verzijom poeni i asisti. Dončić i ekipa ne mare za obranu, tako da očekujem dobru rolu Hardena u svim kolonama.
Na zadnje 4 otkako je starter svaku ide preko, u dobroj formi je, za Cleveland upitan i Mitchel tako da ako ne trebao bi bit izjednacen mec i manja vjerojatnost za BO pa bi Collin trebao odraditi svoju minutazu. Uz to sve ide na bivsu ekipu pa bi zato trebao uzeti i koji sut vise nego inace i ako nece previse ciglariti trebalo bi ovo doci preko.
Večeras je utakmica sa rivalima iz LA, a ovi imaju što bi rekli Ameri beef sa Lukom. Luka igra skoro čitavu prvu četvrtinu i tu je najproduktivniji u prve dvi četvrtine. Ima u ponudi i Luka na asiste u prvoj četvrtini ali je premala kvota, pa za ligu ovo predlažen. Nema Luku ko čuvati u LAC, niti Harden, niti George, niti Leonard. Ako Luka pogodi jednu tricu i dvi dvice uz dva pogođena slobodna dolazimo do 10. Ovo za trenutno najboljeg košarkaša na svitu ne bi triba bit problem.
Ne bih da duzim mnogo, Jokic jeste napredovao u odbrani ali nije to dobro jos uvek, ostaje prostora za lake poene protivnicima. Poeltl, koliko mi se cini, samo jednom ostao ispod ove granice protiv Jokare u 5 poslednjih meceva. Ide u + i nocas
Lepo je vec neko napisao, Boston umoran i bez Tatuma i Horforda. Sacremento koji voli da igra brzu kosarku mislim da ce preci ovu granicu bez problema. Juce pad za pola kosa na Mil.
Srecno!
Tatum out, klupa Kelta prilično loša, tekma protiv Kings-a na 240pts, izuzetno povoljan matchup, morao bi Jrue na 15+pts.
Ocekuje se oko 250 poena moj omilijeni igrač igrali su vec ove godine i dao je 22 poena danas racunam na oko 30 idemo jako.