Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196415 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By enemies
#196419 Jalen Brunson over 27.5 @1,86 2u ✅✅

Prva violina ekipe uz Randlea koji ce imati tezi matchup. Odlicno mu rade blokove Hartenstein i Gibson di on onda ima ciste suteve sa poludistance jer Brook ostaje po dva tri metra od njega i ako ce ga sut sluziti ovo je veliki value onda. Uz to ga je sut za tri isto fino sluzio proslu tekmu. Christmas day je, igra se u MSG, ocekujem i jos malo vise forsiranja, za mene over. Ja sam ga uzeo na 26,5 u SS.

Sretan Bozic :)
By Jazavac
#196428 Klay Thompson 19,5 + @1.90 / 2 UNITA

Ima puno toga interesantnog da se igra, ali odlucio sam se za Kleja jer ima 3.9 kvota u Superbetu da on Dzoker, Murray i Curry daju vise od 19,5. Pogledao sam malo formu zadnjih 6 tekmi je na 20+, a obzirom da je Bozic i da ocekujem dosta poena mislim da ce preci granu. I po statistici pustaju 19,8 poena sa te pozicije, samo da bas ne isciglari sa 1/9 za 3 i prelazi ovo cak i sa blagim ciglarenjem po meni.
By Darko1987
#196450 Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet365 / 2 units

Očekujem blizu 40 minuta u igri, izuzetan defanzivac i ne baš sjajan strelac al’ ogroman usage rate za njega večeras i moram ga uzeti. Izuzetno aktivan skakački na oba kraja terena, trebao bi imati dosta prilika za skok, Bam jako često zna da preuzme beka u igri 1 na 1 što ostavlja dosta prilika za skok ostalim igračima.

U dobroj je forumi, samo 3 puta nije probio ovo u ovom mjesecu, na prosjeku je skoro 21 (pts+rb). Nešto kraća rotacija večeras, meč na 230pts, Božić, svi su naloženi na max, očekujem 15-ak pts i 5-6 skokova, value margina po meni.