Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Dejo
#196562 Tyus Jones 12,5 + / 1,74 / 2 unita

Plej Vasingtona, ima dobru minutažu. Bruklin lose brani poziciju pleja, takodje treba ocekivati da ce Bruklin pokusati da zaustavi Kuzmu i Pula što će otvoriti prostor za Dzonsa. Ocekujem brz tempo i dosta poena.
By malsha9323
#196563 Kevin Huerter 9.5 over @ 1.80 / 2u

Narativ bivsa ekipa, mec na 250 poena, matchup idealan Young/Bogdan, kada ce ako nece kontra ovih djilkosa, forma katastrofa, minuti u padu, ali shvatam da I slep budes dvocifren kontra Ice Trae-a preko puta.

Odigran 9.5 over 1.90 u superbetu i 1.5 trojka over 1.85 u istoj klad.
By Darko1987
#196573 Nikola Jokic (DEN) over 27.5 @1.83 bet365 / 2 units

Gordon out, Porter Q, Dort&Murray, klupa Nuggets-a nula bodova, jedan jedini scenario se po meni ovde nameće, joker će morati da forsira ukoliko Denver želi dobiti tekmu.

50-50 meč, 235-240pts, ukoliko ove projekcije budu približno tačne Nikola bi trebao u igri biti 37-38 min, OKC nema “mesa” na postu što bi joker trebao rutinski riješiti. 2x igrali već ove sezone, na samo startu joker za 3 četvrtine 28pts (težak blowout) i prije 15-ak dana 24pts al’ uz prilično loše procente iz igre za jokera (53%).

Problem može biti što je B2B, zna Jokic biti baš pasivan u mečevima bez pauze al’ večeras po meni on će na ove okolnosti morati biti prilično agresivan na koš, na ovaj matchup ja ga vidim na 30+pts.

Zanimljive brojke, u ovom mjesecu ni jadan meč na domaćem parketu 30+, a sa druge strane u novembru je sve mečeve išao preko ove granice kod kuće. Izuzetno važan meč, 1:1 je rez, Northwest Division, sinoć 100% iz igre, očekujem opet dobre procente i veliku agresivnost.