Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JuriKnorr
SergioRodriguez wrote:Za sutra

Frade 3.5 vise 1.75 sve kladionice

Portugal bez iIturize i Saline i ovo se namece kao logican izbor. Frade je pivot Barcwlone i itekkao je sposoban trpati kada dobije minutazu u napadu. Portugal dosta igra na pivote, Frade je dao 7 komada Svabama nedavno sa Salinom u sastavu.
Moram ovo napasti jace odmah

odlican
By JuriKnorr
KENZO_13 wrote:Juri, znas li slucajno ko puca 7m kod Makedonije?

nemam poima logicno bi bilo da Kuzmanovski uzme,ali video sam u jedan snimak protiv Grce Kosteski pucao resavacki sedmerac za 29:28.Bio je iz zatvorenog tipa mec i nije bilo na tv pa nisam gledao
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Koster 2.5 vise 1.70 PSK kladomsti

Knor i Kastening se namecu sami od sebe, Gollu sam forsirao rposle godine dpk je ove u padu forme a nadire odlicno Fischer i Kohlinje u dobroj formi.

Koster lijevi vanjski, dobar sut iz vana, moze iz koraka moze probiti obranu pa na zicer. Nekako su mi svabe tanke na toj lijevoj strani a Julian je dokazano ime. 3 gola nisu puno ocekujem ga u igri dosta.

M. Zhender 3.5 vise 1.65 psk kladomati

Zhender razvaljuje u bundesligi i prenio je formu i u reprezentsciju. U dvije prijateljske zabija 5 i 14 dodude ovih 14 bez Schimidta koji je alfa i omega ove ekipe. 4 gola ima kod sebe sigurno, i vjerujem da ce uzimati dosta toga u ovoj ekipi. Ocekujem da njemacka obrana pozornosz posveti vise Shmidtu pa bi moglo bit proetora za Zhendera

Prvo je kolo, zagrijavanje, treba vidjeti kako gsje stoje stvari pa za pocetak lagano

Koster prosao, Zhender podbacio.

Sto se sedmeraca kod svaba tice...napisao je juti da je kastening pucao u prijateljskima...zato prvo kolo je sve upitno dok se ne vidi tko kako dise
By Kretschmar
Kretschmar wrote:Golla 4.5 manje SuperSport

Iako je u pripremnim utakmicama protiv Portugala u obje bilježio po 5 golova danas protiv Švicarske ću igrati under iz razloga što su Njemci na crti jaki što bi se reklo "ko beton". Kao zapeti s klupe čekaju Kohlbacher i mlada nada Justus Fischer stoga smatram kako 5 golova za Golla će danas biti prevelik zalogaj pogotovo zbog kolega s linije gdje očekujem da će i mladi Fischer upisati koji gol.

Sretno

1/1
Idemo dalje