- 20 Jan 2024, 16:22
Sostaric, Srna, Klarica to score 2 goals @1,44
J.Golla to score 3 goals @1,33Bet365
Sostaric prvi izvodac sedmeraca, ocekujem samo iz toga da prede, a imat ce sigurno prilike i sa krila ako slucajno fula
Srna dijeli poziciju s Lucinom koji je u katastrofa formi i tu ocekujem vecu minutazu za Zvonimira koji se u prosloj utakmici pokazao kao najjaca karika protiv Francuza i ocekujem i danas njegov dobar doprinos
Klarica najrizicniji od ove trojice jer ima dobru zamjenu na svojoj poziciji, mladog Marasa koji je takoder protiv francuza pokazao da ima top u ruci no po meni je jos mlad i dosta neiskusan sto je pokazao sa par glupo izglubljenih lopti i na silu uzetih suteva pa sam dojma da ce ipak vise sanse izbornik dat Klarici
Sostaric i Klarica su su presli svoju granicu na sve cetiri utakmice dok srna nije samo protiv Austrijanaca di je imao sut 1/5
Austrijanci dosta primaju sa pozicije pivota, madari imali 8/12 sa pivota, spanjolci 5/6, nacinovic imao 5/6 uz jedan gol sipica, dok su Rumunji imali 2/4…
Odigrao sam ga i na 3,5 granici sto mi je isto dosta realno da prode ali ovdje sam se ipak ogradio za gol posto idem s jacim ulogom