Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
KENZO_13 wrote:Imam osjecaj da ce Hansen pucati 7m ako i promasi jedan.

Nije dosad pa nece ni sad. Lindberg uzima nakon promasaja a i bolje puca od Hansena ovaj turnir
By Nilliw
#197857 Hvala za ova dva Norvezana sto su bila 2.5

Nisam imao muda onog Bonzala , kako vec da uzmem 4.5 decko ih unistio
By UcenikBGD
Mars200 wrote:Na koju foru su islandani favoriti protiv austrijanaca?

Upravu si!!!
Mada verovatno kvote prave neki koji su rukomet pratili kao ja pre 15 20 godina.
Čuj Austrija Portugal igraju rukomet??? Island Šveđani su uvek bili jaki u rukometu,ali Austrija igra rukomet??? Pa to kao kad bi u fudbalu Venecuela bila favorit protiv Argentine ili Brazila!!!
By enemies
#197872 Ovako na prvu B.M.Elison manje od 5.5 na betu
Po meni ne bi trebao izvoditi sedmerce prvi, proslu je izvodio iz razloga sto je Vigo promasio dva mrtvaca pa ovaj preuzeo ali ajde ga znaj, ako nece prvi izvodit under mi dobro izgleda na ovu granicu
By SergioRodriguez
UcenikBGD wrote:
Mars200 wrote:Na koju foru su islandani favoriti protiv austrijanaca?

Upravu si!!!
Mada verovatno kvote prave neki koji su rukomet pratili kao ja pre 15 20 godina.
Čuj Austrija Portugal igraju rukomet??? Island Šveđani su uvek bili jaki u rukometu,ali Austrija igra rukomet??? Pa to kao kad bi u fudbalu Venecuela bila favorit protiv Argentine ili Brazila!!!

Islandani au favoriti jer imaju bolje igrace sasvim jednostavno. Ljudi imaju atomsku ekipu.

Sa desne sterane Magnuson, dva Kristjansona..to su 3 top desna vanjska. Dvojica haraju u bundesligi a treci dobar u francuskoj.

Prema lijevo imas Gislija, Smarasona, Jonsona, Palmarsona, Thastarsona sve redom ljudi koji igraju u top klubovima.

Na lijevom krilu Elison godinama elitno lijevo krilo, desno imas Rikardsona kpji briljira u Kadetenu i nerijetlo zabija 10 15 komada u eurpi za svoj klub. A zamisli on je rezerva jer je prvo krilo Sigvaldi Bjorn Gudjonsen po mom sudu ponajbolje krilo svijeta, odlican u Kolstadu, ubija u ligi prvaka.

Na pivotu dobri Vidarson, u obrani elitni branic Gislason. Golmani dobri doduse otpao im je najbolji golman za ovo prvenstvo.

Austrijanci odlicni zanimljivi igraji top prvenstvo alo kvalitetom ni blizu Islanda. Kod Islandana nesto ne stima jer bi po imenima bili kandidat za medalju ali ne mogu staviti kladare Austriju tek tako za favorita.

To je kao kad se sastanu Bayern i Bayer Leverkusen. Bayern ima jaci tim.i favorit je iako Leverkisen igra bolji nogomet trenutno i ima bolje rezultate

Ne kazem da nece Austrija dobiti ovo ali nisu kladionice sisale vesla