Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mars200
#197876 Sve ja to razumijem,al islan nema sanse dalje proc drugo osim sto su nas dobili na greske nasih nis posebno ne igraju,dok austriha ima svoje sanse jos,drugo igraju prvi danas tak da 1x po meni top
By SergioRodriguez
Mars200 wrote:Sve ja to razumijem,al islan nema sanse dalje proc drugo osim sto su nas dobili na greske nasih nis posebno ne igraju,dok austriha ima svoje sanse jos,drugo igraju prvi danas tak da 1x po meni top

Ne kazem nista, svakako Austrija veci motiv i moguce je da ce dobiti ovo. Ja osobno ne diram pobjede tu vijat cu igrace
By Rovinjez
#197899 Magnusson i smarason u sastavu, vani gisli ozljeda i Ymir suspenzija radi crvenog pretpostavljam, dakle Vigo under 4,5 i vidarsson over 2,5 najbolje opcije
By KENZO_13
#197901 Samo je pitanje sta Island ocekuje od ove utakmice. Hoce li rasporediti minutazu ili ce igrati u fullu.
By iDjoleQ
#197902 Viggo 4.5-
Elisson 4.5-
Bilyk 5.5+
Frimmel 2.5+

To sam uzeo sa prve, sve ove sam i mix malo dubl singl
By Rovinjez
#197903 Pa ocekuju pobjedu sta bi očekivali drugo, naravno nece nikog cijediti 60 minuta kao da je finale ali nosioci ce sigurno igrat 40-45 min, to sto neko ne moze do medalje ne znaci da su odustali i da gube, kao sportasi prvenstveno niko ne voli gubit a onda igras i za svoju zemlju i u konacnici za sto bolji plasman koji moze donijeti laksi zdrijeb za iduce natjecanje itd