NeLePFC wrote:Kakva je balvancina ovaj Poarije... Tuga i beda. Jos bez Tavaresa ...
Trebao si Gabrijela Deka over 9,5!!!
NeLePFC wrote:Kakva je balvancina ovaj Poarije... Tuga i beda. Jos bez Tavaresa ...
toshiba86 wrote:NeLePFC wrote:Kakva je balvancina ovaj Poarije... Tuga i beda. Jos bez Tavaresa ...
Eto ovaj opet objasnio.Trebao si Deca ali normalno nakon kad prodje utakmica.Do onda muk i tišina.
toshiba86 wrote:Mogao si i ti igrati Granta +10.5 ali lako biti general kad završi..Ali ti si poklopac svakom kad padne.Nije ti to dobro nekom trpat sol poslije.Dosta mu i onako kad padne.Bolid ne bolid meni ide dobro .
UcenikBGD wrote:toshiba86 wrote:Mogao si i ti igrati Granta +10.5 ali lako biti general kad završi..Ali ti si poklopac svakom kad padne.Nije ti to dobro nekom trpat sol poslije.Dosta mu i onako kad padne.Bolid ne bolid meni ide dobro .
Pa kome ja trpam sol posle?
Dečko nije predložio Poirea plus pre meča pa mu ja kenjam kad padne, dečko je samo kukao na Poirea posle meča, nikakve koristi ako ćemo ni od njegovog ni od mog posta,samo što od mog možeš nešto da naučiš za Deka,a od kuknjave slabo.
Ali ok super ste vi,ja sam pisao neke postove o Davisu bez Lebrona,davao neke dublove Bogdanoviće, GoberTa i slično,padao na Turnera i slično ali su imali neku poentu postovi,sada pičite vi vašu priču,srećno Vam.
Ja večeras uzimam pare u Areni na igrače iz Žalgirije,ali ovde očigledno najbolje prolaze neregistovani korisnici i ljudi iz tame koji ništa ne pišu nego samo kupe kajmak.
Mogu ja da se kladim i bez Sonija Tošibe micubišija i sličnih,pozz
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]