Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
ifeellikeyoyo wrote:Sta raditi s Knorrom? cekam ga na narodnom 6,5 +, da li braniti, da l ce ga odmarati..

brani ili uzmi cash out ako mozes ikako, jako bitan im je on da ga puno trose u nebitnoj utakmici ali isto tako uz penale moze on to natrpati na brzinu al ja osobno sam uzeo unde r 6,5 po 1.95 u psk prije
By CROtorious
#197934 Njemačka(h-5,5)-Hrvatska
2 @1,70
Knorr J.(-6,5+)-Nje-Hrv
manje @1,85
Načinović V.(-2,5+)-Nje-Hr
više @1,70
Klarica L.L.(-3,5+)-Nje-Hr
više @1,70
Heymann S.(-2,5+)-Nje-Hrv
više @2,10
Tečaj: 19,08

Njemacka ce sigurno odmarat za polufinale i ne ocekujem neki debakl, mozda cak i pobjeda, Knorr kao glavni igrac ce sigurno odmorit malo buduci da je imao i virozu, ovo ostalo na neki osjecaj i dosadasnju formu i videno na prvenstvu.
By CROtorious
CROtorious wrote:Njemačka(h-5,5)-Hrvatska
2 @1,70
Knorr J.(-6,5+)-Nje-Hrv
manje @1,85
Načinović V.(-2,5+)-Nje-Hr
više @1,70
Klarica L.L.(-3,5+)-Nje-Hr
više @1,70
Heymann S.(-2,5+)-Nje-Hrv
više @2,10
Tečaj: 19,08

Njemacka ce sigurno odmarat za polufinale i ne ocekujem neki debakl, mozda cak i pobjeda, Knorr kao glavni igrac ce sigurno odmorit malo buduci da je imao i virozu, ovo ostalo na neki osjecaj i dosadasnju formu i videno na prvenstvu.

Lagani win.
By Alkar
#198138 15:00 Kristjan Horzen over 2,5 1,85 unibet

Toliko puta napisan vec ovdje, u odsustvu blagonstiseka,dokazao se vec, koristi svaku minutu na najbolji nacin, jako dobro on to radi i stvarno je jedan od otkrica natjecanja, mislim da ce i danas bit jedna od najbitnijih opcija, stoga mi se 3 gola cine kao lagani zadatak za njega..
By Alkar
#198139 17:45 Elohim Prandi under 2,5 1,65 psk

Lik je totalno van ritma, igra katastrofalno, Nikola mu je uzeo od pocetka turnira primat za poziciji tog vanjskog sutera, dobija vrlo malo minuta, nema konstantu, igra uglavnom 20-ak min., sad je tu i nguessan, koji je moguce da se cak nađe na spisku za danasnju utakmicu, jednostavno preslab ucinak i mislim da se nece proslavit ni danas na svedsku agresivnu obranu
By Alkar
#198140 20:45 Hans Lindberg under 1,5 2,35 psk

Mislim da nece dobiti minute danas, eventualno sedmerac ako Hansen tu sekvencu odradi na najgori nacin,.al sumnjam da ce doci do toga, tako da mislim da je ovo under
By Rovinjez
#198146 Magnus Saugstrup over 2,5 (1,70) SS

u ovako velikim utakmicama pegla obrana-napad svih 60 minuta, on im je uz pytlicka, gidsela i golmane najvaznija figura tako da ne cudi sta su ta trojica odmarala kontra slovenije da imaju dovoljan oporavak za ovo sto ih ceka

dubl sa alternativnim granicama koje nudi samo SS koliko sam vidio, @1,96

Dika Mem over 4,5 (1,40)
Juri Knorr over 4,5 (1,40)

sinoc je bilo 1,50 kad sam uzeo al nisam bio u mogucnosti objaviti al jbg i ovo je ok ako prode, obojica ce trositi dosta lopti a knorr ima i penale, sasvim fina opcija
By Jeffrey
#198147 Double
Francuska 4.5 isključenja manje PSK 1.5 koef
Danska pobjeda 1.3 PSK
- Fra za sada naj fair play ekipa na ovom prvenstvu, imaju u prosjeku 2.5 isključenja po tekmi tako da mi ovih 4.5 value.
Danci su opasni, po meni jači roster, iskusnija ekipa i najbolji golman prvenstva tako da sve jasno koef sve govori
Double 2
Heyman manje 2.5 psk 1.5
Danska pobjeda 1.3
- Heyman nebi trebao dobiti puno minuta danas, sa druge strane najbolji golman prvenstva Emil Nielsen tak da na 3-4 šuta računam da će toško do 3 gola
By Hackett
Alkar wrote:15:00 Kristjan Horzen over 2,5 1,85 unibet

Toliko puta napisan vec ovdje, u odsustvu blagonstiseka,dokazao se vec, koristi svaku minutu na najbolji nacin, jako dobro on to radi i stvarno je jedan od otkrica natjecanja, mislim da ce i danas bit jedna od najbitnijih opcija, stoga mi se 3 gola cine kao lagani zadatak za njega..

Horzen out za Sloveniju