Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#198225 Nemanja Vranješ over 8,5 (1,85) SS

Borba za goli život, u baru ubacio season high 21 pts uz skromnih 5/15 iz igre, pojacali su se od tad sa dunn Martinom, lukovicem i weathersom koji su donijeli poene kako iz vana tako i pod košem. Puno pažnje ce na sebe drugi privuci i za očekivati je da bude finih suteva za 3 poena njegovih prije svega, jedan od najiskusnijih ce biti dobar kad je najpotrebnije vjerujem
By NeLePFC
#198232 Ja sam danas uzeo ovaj dubl. Ljudi iovako imaju tanak roster,a jos im otisao Jordan Theodore. I do sad su rotirali 7,8 igraca, a buduci da je otisao najbolji neko mora uzeti poene. Omic do sad prilicno konstantan,ali sam ga uzeo alternativnu granicu, a Brown bi trebao da se ovajdi zbog odlaska Tiodora

Image
https://dodaj.rs/image/ttQVtM
By Rovinjez
#198268 Brandon Paul over 11,5 (1,85) SS

Utakmica gdje bi trebalo biti dosta poena i lijepih akcija, mega nezgodna za svih i sva je prilika da nas ceka napeta utakmica. Trebao bi igrat 25-30 minuta ako ne bude neki neočekivani BO i prebaciti ovo
By Rovinjez
#198366 Tomislav Buljan over 7,5 (1,85) SS

Vratio se bundovic ali mislim da ce njegove minute biti netaknute, Zadar i zganec skromni obrambeno i trebao bi prebaciti kao u Zadru kad je dao 12 poena uz skroman sut 3/13 iz igre ako se ne varam i 6/8 FT
By Rovinjez
#198367 Damien Inglis over 7,5 (1,85) SS

nakon tourea valenciji se ozljedio i brandon davies tako da su ostali bez centra, najrealnija opcija je inglis koji ima visinu ali i fizicku snagu da se odupre svima, u ovim okolnostima realan over

Yago Santos over 8,5 (1,80) bet365

teodosic nije trenirao opet, muku muci s tim skocnim zglobom i njegov je nastup upitan a otprije nema topica, yago u jako finoj formi i prelazi ovu granicu na zadnjih 5 aba utakmica uz pobjednicki kos protiv partizana te dvije euroligaske gdje je isao 20+ sa baskonijom i albom. Forma i samopouzdanje su tu tako da na ovoj granici se isplati sigurno
By Nilliw
#198406 Meni je danas dobar pik Procida 9.5 manje

Nema Timana okej, ali velika je sirina u rosteru Albe na spoljnim pozicijama, Tomas u sve boljoj formi, Hermanson uzima fine minute, Spanjolo takodje, Delow, plus nezgodno gostovanje, gde su generalno tvrdji kosevi.
Protiv Zvezde 17 ali islo im je sve od ruke, a ne krasi ga neka konstantnost plus uvek moze dobiti koji minut manje sto se desava cesto tokom sezone
By Dejo
#198407 K. Papanikolau 8,5+ 1,90
Olimpijakos bez Fala, Milutinova i Petruševa, što će sigurno uticati na njegovu minutažu, alba slabo brani reket

K. Alexander 9,5+ 1,85

Hapoel bez Browna, Howarda i Holanda. Aleksander u sjajnoj formi, Huventud prima dosta poena iz reketa takodje.
By Rovinjez
#198444 Willy Hernangomez over 11,5 (1,85) SS

Centri virtusa jedni od najgorih u Euroligi, on ne igra nesto previse ali kad je unutra puno je akcija za njega tako da ce vjerujem to prebaciti, u Bologni prvu utakmicu imao 15 pts za 16 min