Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By NeLePFC
#198337 ubio me Fabregas. Gde sam se za njega zakacio...Prvo manje od 3.5 pa manje od 5.5 pa manje od 6.5...sjajno zaista
By Nasir Jones
#198339 Ma katastrofa, kad neide memu onda igraju na pivota. Francija (pojedili moje favorite swedane) mi je bila dosta sigurica pa bi trebali samo njih igrati bez igraca over/under, kvota bila dosta visoka za single. Nielsen odbranio pola suteva pa svedno danci izgubili.
By ottorinator
#198756 K.R. Tonnesen over 2,5 @1,85

Mathe ozlijeden, koliko vidim jedini desni vanjski u Psg trenutno...zadnje 2 utakmice poslije Ep-a zabio 6 u kupu i 4 u prvenstvu, valjda ce sutra doci do 3.

L. Pellas over 4,5 @1,85

Prije par dana u prvenstvu 8/10, 3/3 sedmerci...prvi puca penale, nadam se da nece odmah promasiti...Celje puno prima s krila i iz kontre.

3,42 supersport
By Rovinjez
#198762 Fino si ulovio tonnesena, nema ni balaguera ali solea nema u ponudi kao ni Arthura lennea u izostanku nacinovica, to bi bila isto dva sjajna para al eto
By ottorinator
#198768 Pellas zabio 2 gola u prve 4. minute, izvrnuo zglob i ne ulazi više u igru...zato je Karlsson preuzeo. Nesreca jebena sta drugo reci.
By KENZO_13
#198769 Eh kakav peh :D nista nadam se onda da ce ovaj Skipagotu ostati ispod...nije mu ovo EP i Farski pa da sili koliko hoce.
By Rovinjez
#198776 Sigvaldi Gudjonsson over 4,5 (1,85) SS

Szeged, kolstad i Zagreb su u dva boda a jedan od ta tri tima ce ispasti, trenutno szeged ima 11, Zagreb 10 i kolstad 9 bodova, pobjedom bi madari napravili velik korak i ostavili Zagreb i kolstad da se bore a pobjeda Norvežana bi sve zakomplicirala. Uzet cu islandsko krilo gostiju koje u pravilu igra citave utakmice i otvara s penalima, u Norveškoj je imao 8/9 protiv njih
By Jeffrey
Rovinjez wrote:Sigvaldi Gudjonsson over 4,5 (1,85) SS

Szeged, kolstad i Zagreb su u dva boda a jedan od ta tri tima ce ispasti, trenutno szeged ima 11, Zagreb 10 i kolstad 9 bodova, pobjedom bi madari napravili velik korak i ostavili Zagreb i kolstad da se bore a pobjeda Norvežana bi sve zakomplicirala. Uzet cu islandsko krilo gostiju koje u pravilu igra citave utakmice i otvara s penalima, u Norveškoj je imao 8/9 protiv njih

Bravo Rovi :) , i hvala