Mikelito86 wrote:20:00 Sevnica- Oplast tip 1, kvota 2,10, bet 365. Idemo probat zadrzat dobitnu seriju. Na lestvici su izjednaceni,od 3 do 5 og mjesta imaju svi isto bodova, a trece i cetvrto mjesto nose prednost domaceg terena u playoffu, tako da ova tekma obojima znaci, ove sezone su se dvaput sreli i obe tekme je sevnica dobila 7:1 doma i vani 1:0, tako da se nadam da če i danas dobit. A glavna dva razloga zasto igram tip 1 su, sto kod oplasta je usred sezone zavrsijo karieru jedan od top tri slovenska igraca u povjesti i sto najbolji strjelac ekipe ima kartone, tako da mi radi toga ima vrlo velik value za tip 1. Sretno nam bilo.
Svaka cast.. Kidas sa ovim, ako ima nesto ovih dana pisi
petko87 wrote:Stvarno brat kida, svaka cast. Jedino sto ovo nema nigde da se odigra kod mene
Ako na Srbiju mislis, ja sam u superbetu odigrao, ista kvota bila
ifeellikeyoyo wrote:petko87 wrote:Stvarno brat kida, svaka cast. Jedino sto ovo nema nigde da se odigra kod mene
Ako na Srbiju mislis, ja sam u superbetu odigrao, ista kvota bila
Na preko brate. Jedino sl put da mi neko dole kod nas uplati. Hvala za info
Hrvatska - Francuska 1
Spanjolska - Italija ibn 1
@2.02 BET365
Dva polufinalna meca u kojima bi mi sve osim pobjede Spanjolske i Hrvatske bilo iznenadenje. Francuzi kreirali veliku senzaciju protiv Madar i mislim da Hrvatska ako udju u utskmicu kako treba tu ne bi trebalo bit problema.
Spanjolci trenutno najjaca reprezentacija, prije mj dana na Europskom ih dobili 3 razlike i tesko ce Talijani u polufinale ali ogradio sam se s ovim da ako bude X tecaj je 1.
Ja sam usao za jaci ulog