Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Mikelito86
#197446 20:30 Meteorplast-Extreme, tip x2, kvota 2,2. U pitanju slovenski futsal, domačin ima 6 bodova više od gostiju,ove sezone igrali 2x, obe extreme igro doma, jedna zavrsila 6:6, druga u kupu 5:4 za današnjeg domačina. E sada zasto igram x2, radi dva razloga,prvi je da kod domačina sigurno ne igraju dvojica iz prve petorke, a moguce je da i prvi vratar nece branit, a drugi razlog je,sto se kod gostiju posle dva mjeseca vrača daleko najbolji igrač,koji je ujedno i standardni reprezentativac, plus imaju vrlo dobre mlade igrace, koji su proslu sezonu uvjerljivo bili prvi u u19 ligi. Tako da vjerujem da ovaj tip ima value, mišljenja sam da izostanak ove dvojice, od toga je jedan bas top igrač, koji je bio prosle jeseni glavni slovenski igrač na euru do 19 godina gdje su stigli do polfinala u največoj mjeri radi njega i vratara koja su obojica clana Meteorplasta, tako da ako stvarno ne bude i golmana mi ovo ima vrlo velik value,a sta če biti cemo vidit oko 22 sata :D sretno nam bilo
By Mikelito86
#198150 20:00 Sevnica- Oplast tip 1, kvota 2,10, bet 365. Idemo probat zadrzat dobitnu seriju. Na lestvici su izjednaceni,od 3 do 5 og mjesta imaju svi isto bodova, a trece i cetvrto mjesto nose prednost domaceg terena u playoffu, tako da ova tekma obojima znaci, ove sezone su se dvaput sreli i obe tekme je sevnica dobila 7:1 doma i vani 1:0, tako da se nadam da če i danas dobit. A glavna dva razloga zasto igram tip 1 su, sto kod oplasta je usred sezone zavrsijo karieru jedan od top tri slovenska igraca u povjesti i sto najbolji strjelac ekipe ima kartone, tako da mi radi toga ima vrlo velik value za tip 1. Sretno nam bilo.
By ifeellikeyoyo
Mikelito86 wrote:20:00 Sevnica- Oplast tip 1, kvota 2,10, bet 365. Idemo probat zadrzat dobitnu seriju. Na lestvici su izjednaceni,od 3 do 5 og mjesta imaju svi isto bodova, a trece i cetvrto mjesto nose prednost domaceg terena u playoffu, tako da ova tekma obojima znaci, ove sezone su se dvaput sreli i obe tekme je sevnica dobila 7:1 doma i vani 1:0, tako da se nadam da če i danas dobit. A glavna dva razloga zasto igram tip 1 su, sto kod oplasta je usred sezone zavrsijo karieru jedan od top tri slovenska igraca u povjesti i sto najbolji strjelac ekipe ima kartone, tako da mi radi toga ima vrlo velik value za tip 1. Sretno nam bilo.

Svaka cast.. Kidas sa ovim, ako ima nesto ovih dana pisi
By petko87
ifeellikeyoyo wrote:
petko87 wrote:Stvarno brat kida, svaka cast. Jedino sto ovo nema nigde da se odigra kod mene :(

Ako na Srbiju mislis, ja sam u superbetu odigrao, ista kvota bila

Na preko brate. Jedino sl put da mi neko dole kod nas uplati. Hvala za info
By Mikelito86
#198409 Sevnica - Meteorplast manje od 7,5 gola, kvota 1,90. Bronx- Oplotnica više od 7,5 kvota 1,72. Obe tekme bet 365 u 20:00 sati, danas igram double i to ne za velik ulog jer su povratne tekme i tu če biti puno vise riskiranja i može brzo biti goliada il malo golova ak je več po prvi rešeno, moglo bi se reči da je to ruleta danas, tako da ako ko bude igro mu preporucujem d odigra tek tolko da izprati. Prvi par je Sevnica izgubila prvu tekmu 1:0, sto samo po sebi kaže d bi trebalo bit manje od 8 golova, al ko sto sam gore napiso tu če biti puno riskiranja, naročito ako gost povede pa se onda sevnica mora sa vratarom otvorit al mene granica privukla da probam opet manje golova,to su inace ekipe koje si u prvenstvu djele trece mjesto tako da več po tome bi trebala biti izjednacena tekma. Drugi par je Bronx dobijo vani 4:1 sto je prakticki več osigurao prolaz pa se nadam d če tekma biti opustena. Oplotnica je druga u drugoj ligi, a bronx predzadnji u prvoj, samo izmedju prve i druge lige je strasna razlika. Tu mislim d bi Oplotnica na račun opustenosti domačina trebala zabit 2-3 gola a ostalo bi trebo domačin napravit :D sretno nam bilo :D
By enemies
#198760 Vaterpolo double

Hrvatska - Francuska 1
Spanjolska - Italija ibn 1

@2.02 BET365

Dva polufinalna meca u kojima bi mi sve osim pobjede Spanjolske i Hrvatske bilo iznenadenje. Francuzi kreirali veliku senzaciju protiv Madar i mislim da Hrvatska ako udju u utskmicu kako treba tu ne bi trebalo bit problema.
Spanjolci trenutno najjaca reprezentacija, prije mj dana na Europskom ih dobili 3 razlike i tesko ce Talijani u polufinale ali ogradio sam se s ovim da ako bude X tecaj je 1.
Ja sam usao za jaci ulog
By Mikelito86
#198833 20:00 Sevnica -Dobovec,hendi da Dobovec dobije 4 ili vise razlike, kvota 1,72, bet 365. Ne volim igrat da neko dobije sa hendikepom, samo ovo moram uzet, to po mom mišljenju bi trebalo gladko doci, nikad pa ne znaš, jer za tri boda je dosta bilo kakva pobjeda,al ko sto sam napiso,ja cu riskirati i nadam se profitirati. Razlika u kvaliteti je preocita, jos Dobovec je sad prije razigravanja doveo jednog brazilca u reprezentativca paragvaja a kod Sevnice ima kartone jedan od glavnih igrača. Dobovec u formi, serijsko pobjedjuje,sevnica pa u krizi, proslu tekmu su doma od zadnje momcadi primili 5 komada, tako da ak Dobovec bude kolko tolko ozbiljan bi trebalo biti 5 plus razlike za goste. Sretno nam bilo.