Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Dejo
#198488 Veseli 10,5+ 1,90
Igra po principu toplo-gladno zadnje vreme, zadnje dve partije prilično loš pa bi mogao da zablista veceras. Zvezda loše brani centre, bivši je igrač partizana što može biti motiv više. Sve u svemu idem sa njim veceras

Kaminski 10,5+ 2,0

U sjajnoj je formi,za razliku od Kabokla koji je u velikom padu tako da očekujem lepu minutažu za njega. Virtus prima dosta poena iz reketa, što Kaminskom koji ima dobru centarske tehniku mora doneti lakih poena i neko slobodno bacanje plus. Ima i dobar šut za 3 tako da uzimam i njega
By petko87
#198489 M. James over 16.5
Ja mislim da mu treba nekih 60tak p da predje Spanulisa i bude najbolji strelac u istoriji EL, ispravite me ako gresim. Ocekujem veceras 20tak p i za 2,3 tekme da skine rekord.
By Rovinjez
#198504 admini bi mogli otvoriti post za 2. mjesec a evo i tipa danasnjeg

Tylan Birts over 10,5 (1,70) admiral

uz segua i tasica najbolji igrac borca i da bi se svladalo dobru olimpiju trebat ce njihov dobar ucinak, problemi olimpije na gostovanjima su cesto aktualni pa cemo vidjeti kako ce to biti danas, birts u ljubljani 15 poena uz 7/14 iz igre, ne bude li neki neocekivani BO trebao bi igrati 30+ minuta i vjerujem prebaciti ovo