Tako da po meni se namece tu -5.5 na Kolstad i over 30.5 Kolstad
Jeffrey wrote:Nikola Bilyk over 2.5 Favbet koef 1.75 ( ja sam dodao prolaz Reala 1.1 da dignem koef)
- zadnju u prvenstvu 10 golova, Shipagotu igrao ali ozljeda pa ga nema danas, e sad očekujem da će danas dobiti minute i šuteve Bilyk, ipak Kiel treba bar bod za 1 mjesto tako da Kiel ima motiva, nadam se da neće biti njegovo odmaranje ali nebi trebalo, uzet ćw sigurno 6-7 šuteva tako da do 3 gola morao bi. U Zagrebu dao 5 komada vjerujem da ide večeras na 3
Lagano došlo 5/6 na poluvremenu:)
Rovinjez wrote:szegedu definitivno nije svejedno, ako izgube idu na magdeburg ili veszprem dok bi sa pobjedom uz poraz zagreba isli na montpellier ili gog sto je daleko bolja opcija, ako zagreb izgubi igrat cu sostarica over
Ali nije ni PSG svejedno da izgubi jer ako Kiel uzme bod ili pobjedu što je 99,9% sigurno Aalborgu ne igra tekma ništa 2 su, a Kielce ako dobije onda Psg pada tako da ima tu kombinacija više
Ovo je sprdacina, Kos predje i igra na krilu umjesto Dibirova

KENZO_13 wrote:Bravo za Bilyka ali Kos danas ne gleda kao golu, sve neke asistencije.
Ovo je sprdacina, Kos predje i igra na krilu umjesto Dibirova![]()
![]()
i levat izasao, eh majku svoju jebo. Kad ga covjek ne igra onda ima sut 4/10
Najavio je ZG odmaranje dat će priliku svima zato ga i nisam htio u singlu, imam ga na narodnjaku od singla odustao, uzeo samo Bilika ipak je Kiel bitnija tekma bila
JuriKnorr wrote:I Eurofarm "odustao" od LP cuva se za derbi sa Tikvesh za vikend u MKD prvenstvo.Tako da su oni otputovalibez: Kuzmanovski,Manaskov,Peshevski,Vasilev,Cehte,Radivojevic i Gebdan.
Tako da po meni se namece tu -5.5 na Kolstad i over 30.5 Kolstad