Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By dr. Igy
Baja said

tony_kukoc said

jel igra melo 100 % ??

cekamo vekija da potvrdi http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

Veki je kralj NBA, znalac nad znalcima. Željno isčekujem njegove nove analize i drago mi je da smo nakon ivan-wade87 dobili jos jednog pravog znalca na forumu.
By words of wisdom
#194 Indiana vs Utah 1 1.68 marathon
Mislim da će Indiana iskoristit domaći teren i svojom obranom dobiti Utah.
Važna činjenica je da su Jazzeri sinoć imali puno težu utakmicu protiv Netsa,nego što je to Indiana imala protiv Bucksa.
Ne volim se kladit protiv Utaha,ali imam osjećaj da će Indiana večeras pobjedit.

Boston vs Cleveland +10 1.80 marathon
Cleveland će svojim šutevima izvana držat utakmicu u egalu,a i Vareajo će nešto ubacit,tako da ne vjerujem u blowout.
Sretno svima!

winn:9 lose:4
By Baja
#195 Anderson Varejao out tonight for #Cavs

sutra ce nam ga veki metnut svima s guza kad lin zabije 5 poena Cool
By Baja
words of wisdom said

Indiana vs Utah 1 1.68 marathon
Važna činjenica je da su Jazzeri sinoć imali puno težu utakmicu protiv Netsa,nego što je to Indiana imala protiv Bucksa.
Ne volim se kladit protiv Utaha,ali imam osjećaj da će Indiana večeras pobjedit.

Boston vs Cleveland +10 1.75 marathon
Cleveland će svojim šutevima izvana držat utakmicu u egalu,a i Vareajo će nešto ubacit,tako da ne vjerujem u blowout.
Sretno svima!

Varejau moze samo veki kokice bacat u usta kad ce veceras sa klupe promatrat poraz svoje ekipe Cool
By Matya EllisMVP
words of wisdom said

Boston vs Cleveland +10 1.80 marathon
Sretno svima!

Nema Čupavog iako mislim da i bez njega mogu digrati kolko tolko egal.Wink
By words of wisdom
words of wisdom said

onda samo Indiana,iako i bez njega imaju šanse,ali Boston je u lošoj seriji,pa mislim da će večeras dat sve od sebe na domaćem terenu
By kinder
#200 samo i vi pretjerujete, frajer je napisao sta je napisao i umjesto sto mu se smijete i ismijavate 5 stranica unazad pametnije bi bilo napisati sta korisno i pokusati doci do novca veceras

iako nemam obicaj igrati 1x2 na nba ili hcp, uzet cu jos bruklin +7.5 5/10
Ny je pogodjen povredama, felton, carmelo, novak, iako ce prva dvojica igrati njihova produktivnost ce biti upitna.Kod bruklina se vratio bruk, i imaju ionako po mom misljenju bolji roster od ny-a
By Matya EllisMVP
kinder said

samo i vi pretjerujete, frajer je napisao sta je napisao i umjesto sto mu se smijete i ismijavate 5 stranica unazad pametnije bi bilo napisati sta korisno i pokusati doci do novca veceras

iako nemam obicaj igrati 1x2 na nba ili hcp, uzet cu jos bruklin +7.5 5/10
Ny je pogodjen povredama, felton, carmelo, novak, iako ce prva dvojica igrati njihova produktivnost ce biti upitna.Kod bruklina se vratio bruk, i imaju ionako po mom misljenju bolji roster od ny-a

Do sad je napisano oko 30ak prijedloga koji su popraceni i analizama. Ko je htio nesto igrat je vec odigrao tako da mislim da se mozemo malo zabavljati sada LaughLaugh