Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By GavraJr
#199091 Tripl vaterpolo(sve pocinju u 16h)
Jaci ulog

Nuoto Roma-Posillipo 21.5 under

Kaposvari-Osc 21.5 over

Dinamo Tbilisi-Primorje 1

Mozzart: kv.6.67

Na svadbi sam, nemam vremena za analize
Igrao sam profesionalno vaterpolo 8godina, a i to je sport koji pratim najvise, bas verujem u ovaj tripl
By UcenikBGD
GavraJr wrote:Tripl vaterpolo(sve pocinju u 16h)
Jaci ulog

Kaposvari-Osc 21.5 over

Igrao sam profesionalno vaterpolo 8godina, a i to je sport koji pratim najvise, bas verujem u ovaj tripl

1/3 si pogodio crni gavrane !!!
Trebaš još 8 godina da igraš.
Ja nisam nikad ni igrao vaterpolo ali kako Dinamo Tbilisi može da pobedi Primorje iz Rijeke u waterpolu? ??
Dinamo Tbilisi zadnjih 12 mečeva svih 12 poraza!!!
Primorje zadnjih 13 mečeva 13 pobeda, ove godine još nisu izgubili utakmicu. Zadnji poraz Primorje imalo od Mladosti iz Zagreba 15tog decembra!!!
Zadnjih 20 mečeva Primorje 19/20 pobede!!!
Ja još nisam čuo ovakvu glupost od tipa!!!
Pa da nikad loptu i vodu nisam video znao bi da "silni gruzijski vaterpolo" nije na nivou hrvatskog!!!
By mrsincobain
UcenikBGD wrote:
GavraJr wrote:Tripl vaterpolo(sve pocinju u 16h)
Jaci ulog

Kaposvari-Osc 21.5 over

1/3 si pogodio crni gavrane !!!
Trebaš još 8 godina da igraš.
Ja nisam nikad ni igrao vaterpolo ali kako Dinamo Tbilisi može da pobedi Primorje iz Rijeke u waterpolu? ??
Dinamo Tbilisi zadnjih 12 mečeva svih 12 poraza!!!
Primorje zadnjih 13 mečeva 13 pobeda, ove godine još nisu izgubili utakmicu. Zadnji poraz Primorje imalo od Mladosti iz Zagreba 15tog decembra!!!
Zadnjih 20 mečeva Primorje 19/20 pobede!!!
Ja još nisam čuo ovakvu glupost od tipa!!!
Pa da nikad loptu i vodu nisam video znao bi da "silni gruzijski vaterpolo" nije na nivou hrvatskog!!!

Iskreno mi te zao koliko si pun mrznje, samo da ti je bit general poslije bitke i srat po ljudima kad tip ne prode :roll:
Kad si vec toliko pripametan, zasto to nisi napisao nakon sta je on svoje parove stavio nego se sad pravis pametan???
By GavraJr
#199104 Covek verovatno ne moze samog sebe da gleda u ogledalo
Ne mozes postovati druge, kad ni sebe ne volis
Uvek se nadje pametan kao da neko ovde ostavlja predloge da bi zajebao ostale
Svima nama je u interesu da pomognemo
Draze mu je da vidi da neko promasi, nego da pogodi svoje nesto, odvratan lik..
Taj Tbilisi igra ligu sampiona godinama, te poraze sto vidis su od najjacih ekipa na svetu i razlika je u kvalitetu velika, ali bolji tim imaju od Primorja, dok Primorje nije uslo u tu ligu sampiona preko 3,4 godine i te pobede sto vidis da su vezali su vezali sa krš timovima, u toj ligi jedino vrede JadranSplit i Jug, ali oni igraju direktno Plej of
Promasaj je bio veliki, ali nemoj da se pravis pametan nakon završetka jer nikom nije u interesu da nekog zajebe ovde
By UcenikBGD
GavraJr wrote:Covek verovatno ne moze samog sebe da gleda u ogledalo
Ne mozes postovati druge, kad ni sebe ne volis
Uvek se nadje pametan kao da neko ovde ostavlja predloge da bi zajebao ostale
Svima nama je u interesu da pomognemo
Draze mu je da vidi da neko promasi, nego da pogodi svoje nesto, odvratan lik..
Taj Tbilisi igra ligu sampiona godinama, te poraze sto vidis su od najjacih ekipa na svetu i razlika je u kvalitetu velika, ali bolji tim imaju od Primorja, dok Primorje nije uslo u tu ligu sampiona preko 3,4 godine i te pobede sto vidis da su vezali su vezali sa krš timovima, u toj ligi jedino vrede JadranSplit i Jug, ali oni igraju direktno Plej of
Promasaj je bio veliki, ali nemoj da se pravis pametan nakon završetka jer nikom nije u interesu da nekog zajebe ovde

Vama koji radite za kladionice jeste!!!
A da nisu možda igrali sa tim Primorjem i pukli 8-7 prvi meč??? Te pobede Primorje vezalo sa krš timovima,čuj ovo??? A Tbilisi kog su očukali 20-15 nije krš tim već bolji od njih, ha ha ha, ti si izgleda na toj svadbi malo više popio, a kad si već bio na svadbi onda se veseli, pij, jedi a ne postavljaj glupe tipove da navlačiš ljude!!!
By UcenikBGD
#199113 Inace prvi meč Primorje Tbilisi kvota na Primorje bila 1,15 a na goste 8,00!!!
Eto kolko si upravu da su gruzijci bolji od Primorja i koliko bukiji pojma nemaju a ti imaš!!!
By Mikelito86
#199471 18:00 futsal Latvija, Riga fc- Rfs Futsal,hendi 1,5 tip 1., kvota 1,61. U pitanju je finale latvijskog prvenstva,da domačin dobije najmanje dva razlike,prva tekma,igra se pa na tri pobjede u seriji. Končani prvak mislim da nije upitan, pitanje samo hoče li biti metla ili ce se mozda jednu tekmu malo Riga opustit. Da se igra samo jedna tekma bi to Riga rjesila ko prije 10 dana kad su igrali finale kupa i su dobili 0:3. Riga je vrlo ozbiljna momcad, več to da su ricardinha doveli i bili nadomak final foura u ligi prvaka, sfalijo jim jedan gol, izgubili od Barce 3:2 i zavrsili ko drugi u grupi u elitnom djelu lige prvaka. Istina da Ricardinho danas ne igra, ali svejedno mi ovaj tip itekako ima value, jedini minus je to sto se na tri dobivene igra pa d neb mozda isli u tekmu malo ležerno, računam pa da če napravit sve da povedu u seriji,jer nikako nije dobro prvu tekmu izgubit, hočeš nečes onda malo panika zavlada a oni sto su kao losiji se onda dignu, tako da recimo d če od prve tekme domačin pokazat kako stvari stoje :D 3 Brazilci,dva Argentinca, najbolji beloruski igrač...bi trebal svakako lagano to rjesit :D