- ademi u prvih 11, kapetan će sigurno igrati na 100%, koef top moram probati
- ademi u prvih 11, kapetan će sigurno igrati na 100%, koef top moram probati
Jeffrey wrote:Rudeš- Rijeka tip Rudeš više kartona koef 1.6 Favbet za jače
- jasno kao dan Rijeci skoro cijela ekipa ima 2 kartona (Emmanuel Banda, Bruno Bogojević, Danilo Veiga, Emir Dilaver, Niko Galešić, Bruno Goda, Veldin Hodža, Franjo Ivanović, Nediljko Labrović i Lindon Selahi) a sljedeće kolo Hajduk bitna tekma, a svi vole igrati takve tekme, tako da vjerujem u čuvanje od opasnih startova i ne očekujem Rijeku preko 1 kartona max 2 a Rudeš koji je tu podređen u svemu, morao bi imati najmanje 2 kartona tako da ovo mi must bet, ako bude 2-2 u kartonima koef 1 tako da je ovo oklada top
Jeffrey wrote:Hajduk-Dinamo tip Dinamo over 2.5 kartona Favbet 1.75
- sve se zna derbi za titulu, tko izgubi šanse da bude prvak 1%, ulog ogroman, sve je tu, stadion rasprodan, Hajduk će po meni imati loptu u posjedu, i inicijativu, gurat će ga publika, jednostavno moraju iči 100 na sat, Dinamo očekujem off, ne vjerujem da Jakir će postaviti defenzivno kao protiv Paoka u Grčkoj, jer to su mu opasno zamjerili, Rijeka bi mogla pobjeći tako dai Dinamo bi morao ganjati 3 boda, bit će svega, sudi prvi put stranac svabo Siebert ali on je tu manje bitan, očekujem rat na terenu, Dinamo se očistio od kartona tako da svi mogu dobiti karton da igraju i sljedeća kola dok kod Hajduka tri bitna mogu propusti Rijeku tako da mi ova oklada sigurnija. Srednji stake
enemies wrote:Rudes - Rijeka 2
Hajduk - Dinamo over 5.5 kartona
FavBet @2,31
Jedan od najvaznijih derbija ikad, ulog ogroman, pobjeda bitna i jednima i drugima, mozda malo vise Hajduku ali nebitno. Pun stadion, utakmica na noz, prvi put sudi stranac i to Seibert koji se ne libi pokazati karton. Granica solidna, koeficijent odlican i ovo mi je must bet na ove okolnosti. Naravno nista nije sigurno, ali za razliku od nekih proslih derbija kada sam cak znao odigrati i under na kartone u derbiju sve mi ukazuje na to da bi ovdje trebalo biti dosta kartona. Na neki narodni cu dodat i crveni karton.
Mislim da u povijesti HNLa nije bilo losije ekipe od Rudesa ove sezone, Rijeka igra najljepsi nogomet trenutno u ligi i mislim da tu ne bi trebalo bit problema da uzmu sva tri boda, iako se potajno nadam da ce kiksat![]()
Ja sam ovo odigrao za max stake jer se dobro zaradilo zadnja dva mjeseca, ali eto ko oce nek malo pripazi s ulogom.
Nekako se nadam da ce mozda bet pustit kartone sutra u ponudu jer sudi stranac, ali ocekujem pad kvote do sutra u Favbetu pa sam danas odigrao tu
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]
Terry Rozier vise 23,5 @1,86 / 2 unita ✅✅ Oceku[…]