Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
LaVine wrote:Co.Anthony 5.5 over 2.10
D.Russell 15.5 over 1.86 - Ovo su Vam kvote na bet365

Ovo su ziceri po mom ukusu ;)

Cole u prvoj dao 4 poena iz bacanja i pored suta iz igre 0-7 i trojke 0-4.Losa noc zato je igrao samo 11 minuta :D Heris igra odlicno odbranu ali kao sto vidjeli u prvoj utakmici moraju imati i napad tako da ce imati vecu minutazu a i bolje procente jer ne moze gore :D Ovdje je dovoljna jedna trojka koje sutira dobroo i jedan prodor sa bacanjem.Inace na svim ulazima trazi kontakt i to odlicno radi pa su i bacanja neizbjezna.
ANdjeo se ispromasivao za desetku u prvoj i oborio mi tiket :evil: Mislim da je 3 trojke sutnuo kada je bio na 13 poena i sve promasio.Sutirao trojke 1-9 covjek koji sutira 41 % za tri.Nije da su bile teske i pod pritiskom nego otvorene tako da takvu noc ne moze ponoviti ;)
Obojica idu na popravni posle ocajne prve utakmice.Cole ima prosjek od 12 poena spustili ga na 5.5 to morqam da iskoristim kao i Rasela koji je uzeo 20 suteva u prvoj jer ima svu slobodu u igri i paznja Denvera je na Lebronu i Devisu sto se vidjelo u prvoj utakmici.

O Ovome ti pričam!!!
Da si dubl ZICERE po tvom ukusu. Niko ti reč nije rekao za to što je dubl pao,sam dolaziš posle i pričaš kako si pogodio Rasela,ovog sa 0 poena ne pominješ!!!
By UcenikBGD
LaVine wrote:J a nisam igrao Nba od kada nisam pisao jer bio kraj sezone i postalo je neozbiljno :)
Pisao bih da sam igrao jer mene nije briga sto niko ne cita i ne pise nista :D
Ispratili smo finis sezona u fudbalu tako da sada mozemo da se vratimo plej ofu ;)
Ja sam spreman ostali neka se odazovu :D
Prvi predlog Jokic tripl dabl i Marej over bez kladionice i kvote :D

Ovo je tvoj dubl za prvi meč!!! Jokića nisi pogodio,sad meni pišeš da si pogodio Jokića???
By UcenikBGD
LaVine wrote:Donovan 5.5 as. Over 2.14
Garland 17.5 over 1.89

Veceras cu da im zamjenim uloge.Garland je poceo da ide na kos za razliku od pocetka sezone tako da mi je logicni da sa Micelovim asistencijama on uzima vise suteva.Sve u svemu ovo oni ispunjavaju u svakodnevnim utakimicama ali veceras mislim da ce zamjeniti uloge i da ce Donovan vise imati loptu i forsirati kao i da ce biti bolje cuvan sto ce proizrokovati vecim brojem dodavanja.
Biram njih dvojicu jer je Orlando najjaci pod obrucem tako da ocekujem da oni ovo dobiju sa bekovskih pozicija ptije nego Mobli i Alen pod kosem.

Donovan na ovu kvotu je singl,a dubl sa Garlandom na kvotu 1.60 na 4.5 asistencije ;)
Ko igra na bet 4.5 as over 1.71 je top :D

Donovan 3 asistencije, Garland 14 poena!!!
Oba si promašio, Donovan je singl na 4,5 over je TOP itd itd, e kad prokomentarišeš posle meča da si promašio 100% priču,onda komentariši i kad nešto pogodiš.
Inače je Donovan ubacio 30 poena!!! Čisto apropo tvoje priče da promašiš za pola koša skoka ili asista!!!
By UcenikBGD
LaVine wrote:Luka Doncic 33,5 over 1,83
Luka Doncic tripl dabl 3,70
Luka Doncic 9,5 as over 2,00

Poeni su mi grom ali cu i vezati poene i asistencije i tripl dabl cu odigrati.
U prvoj je dao 33,a bukvalno ga nista nije islo promasiovao zicere, otvorene trojke.
Igracu i asistencije jer je toliko forsirao dodavanja da je to ludilo valjda kako je izgubio snagu i htio tripl dabl i skakao i nervirao se sto su ovi njegovi smeteni :D Najmanje 5 asistencija su mu uzeli saigraci ili ispadanjem lopte ili promasenim kucanjem ili lagane suteve.Istina nije nikoga islo na toj utakmici tako da ocekujem bolju koncetraciju kod igraca Dalasa tako i egal utakmicu.
Da napomenem igrali su agresivnu odbranu na njemu ali to nije bio razlog jer ga ne mogu zaustaviti samo je bila njegova losa noc.
Luka mi je danas glavni tip ;)

Jos nesto, nije se jos oprostio od MvP titule tako da u prvoj je dao 33 na Jokicevic 32 ali je Jokic bio bolji.Sinoc je Jokic napravio tripl dabl tako da ce on veceras traziti tripl dabl sa 40+ poena zapamtite :D To je ego manijak :D

Dobro pročitaj šta si pisao ovde!!!
Dončić je ego manijak, juriće 40+ poena ZAPAMTITE TO itd itd. Pa vidi dal je manijak ili mu je bitnija pobeda Dalasa koju je ostvario, na kraju su i Irving i PJ davali koševe slobodna imali loptu,asistirao Kleberu za trojku itd itd. Ajde što nisi pogodio nijedan od ovih 3 tipa koja si stavio za Dončića nego si našao za pravo da ti pričaš kakav je on kao da ti je u najmanju ruku drugar sa kojim si odrastao ili brat!!!
Smanji malo doživljaj sa svojim imaginarnim scenarijima koji veze sa mozgom nemaju.
By UcenikBGD
LaVine wrote:Johnny,
Ne gkedam ti ja tu statistiku nego samo utakmice i pricam ono sto vidim.
Ako kazes da je imao 11 potencijalnih, samo znam da mu4 puta ili nisu zakucali ili su faulkrani ili im je ispala lopta tako da ti zo ne stoji u toj statistici.Inace Doncic nema asistencije kao npr.Jokic ili Sabonis on ne dijeli tako lopte.Njegove asistencije lej up dodavanja i samo ziceri na zakucavanju.On samo kada ne zna gdje ce sa njom kada ga udvoje doda na sut spolja tako da mu ne treba vise od 13 da napravi 10 :D
Moje je misljenje koliko god kazes da to nema veze da ce on veceras na silu da napravi tripl dabl zbog Jokica :D
Poeni su najsigurniji tu se slazem tako sam i rekao ali ja sam kockar pa nekada ubacim dodatnu opkladu :D

Harden as
Doncic po

To je moj glavni predlog za veceras

Evo i ovde 0/2, još ti je Johny lepo rekao za Dončića asiste itd itd,ali ajde ti si najpametniji. Bar da si jednom posle mečeva došao i rekao da je neko bio upravu a da si ti pogrešio,nego uvek imaš neki izgovor!!!
By LaVine
#199305 Hahha ti si nevidjen lik :D
Kakve veze ima jesam li ja ovdje pohodio dubl vazno.je da neko procita i onda razmisli i nekoga odabere ili ne ;)
Imas primjer da se covjek posle tog mog ptomasenog dubla covjek zahvalio forumu za Rasela,a ima ih jos koliko hoces koji to nece napisati kao ti npr. Nego postaviti sve sto nije doslo.
Jbt bas sam promasio na Doncica hahh
Covjeku falio kos i jedna asistencija na utakmici ispod 100 poena :D
Ti moj Uco nemas veze sa zivotom ali razumijem te frustracija kada neko poznaje materiju duplo bolje od tebe te kida.Sto da ti radim, cak i pisanjem pokusavam da te naucim kako da razmisljas kako da biras tipove,a svi nekada pogode i nekada promase ;)
Sto nisi stavio Jonasa kao najsigurniji par noci.Sto nisi stavio odvojen post gdje pise da je Rasel najsigurniji par noci.Sto nisi stavio Sabonisa da ne moze u po prebaciti asustencije.Sto nisi stavio Vestbruka kada nije igra Lenard Sto nisi stavio Lilarda da ce igrati kao u Portlandu.
E moj Uco dobri Uco ne postavljam tipove samo za jednu utakmicu nego objasnim kako ko igra.To ako razumijes naucices ipak si ti jos ucenik imas kad ;)
Rasel ti jr na svakoj over ako znas da citas.
Jonas svaka over.
Lilard svaka bez Janisa.
Vestbruk svaka bez Lenarda.
Doncic svaka fo kraja serije.
Jokic svaka td ili over
Svaku koju odigras na Jokica over tada ti jr Marej over asistencije.
Gordon skokovi svaka over.
Haliburton svaka under
Buker svaka under.
Durent svaka under.
Harden do kraja svaka under poeni i over asistencije.
AD svaka over
Lebron svaka over ass

Ovo ne znaci bukvalno svaka ali znaci da ih igras od pocetka do kraja i imas siguran plus na singlovima ;)

I naveo si Jokuca kada sam napisao 3 dana pred utakmicu cak i tu ne zaboravi u sledecoj je bio tripl dabl tako i to do kraja igraj bices u plusu jer je kvota obicno oko 4.
Ajde sada Uco odoh ja ne moram vise da pisem ovdje napisao sam ti sve sto da igras do kraja prve runde ;)
By toshiba86
#199307 @LaVine

Greška je Vaša šta uopće nešto pišete.On prepisuje pa nešto padne pa onda je u komi i tako u krug.Tako po svim sekcijama komentira to sam baš primijetio ali ljudi se naučili i niko ga ne šljivi 2%.Sad će on počet vrijeđat i tako.A dobro to je u DNA izgleda haha. :D
By UcenikBGD
toshiba86 wrote:@LaVine

Greška je Vaša šta uopće nešto pišete.On prepisuje pa nešto padne pa onda je u komi i tako u krug.Tako po svim sekcijama komentira to sam baš primijetio ali ljudi se naučili i niko ga ne šljivi 2%.Sad će on počet vrijeđat i tako.A dobro to je u DNA izgleda haha. :D

Ha ha ha čuj on prepisuje pa padne ha ha ha.
Od koga prepisujem od tošibe koji nikad tip nije postavio samo dolazi i kenja onako usput ha ha ha. Kad Učenik postavljao dobitne godinama unazad onda ga pljuvali što pogađa a ne ostavlja pre meča, kad nekome skrene pažnju na budalaštine i netačne informacije onda mu krivo što je prepisao i pao ha ha ha, koliko si plitak.
Ali kao što rekao moj deda NIKAD SE NE TRKAJ SA KONJIMA NITI RASPRAVLJAJ SA BUDALAMA, NITI KONJA MOŽEŠ POBEDITI NITI BUDALU UBEDITI.
By UcenikBGD
#199312 Forum mrtav mesecima, Ucenik u debelom plusu zadnja 2 meseca, verovatno što nije imao od koga da prepisuje pa nije padao nego uplaćivao svoje parove pa dobijao. Večeras tip 1/1 garant dolazi. Javi se na privatno da ti pokažem kako se tipuje
By Jeffrey
UcenikBGD wrote:Forum mrtav mesecima, Ucenik u debelom plusu zadnja 2 meseca, verovatno što nije imao od koga da prepisuje pa nije padao nego uplaćivao svoje parove pa dobijao. Večeras tip 1/1 garant dolazi. Javi se na privatno da ti pokažem kako se tipuje

Postaj ovdje pikove prije početka pa da vidimo znanje, pusti te fore nakon utakmice ja dobio, samo prije početka se pika