Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#199379 Gaford under 6.5

Nema akcija za njega a zubac dropuje u odbrani isto tako ga dominira ga u napadu pa ima prednost Lajvli...a i Kleber koji je dao u zadnjem mecu tricu kad se lomilo...ocekujem 10 min max od njega Jos kao ima problema sa ledjima
By Gile777
#199380 Ja bi večeras opet bez puno filozofije
Haliburton asisti +
Harden asisti +
Zubac poeni i skokovi +
Lillard poeni i asisti +
Bobby Portis poeni i skokovi +
Dončić asisti i poeni +
Beal PRA +
Gobert poeni i skokovi +
Od ovih parova kontam složiti 2 ili 3 tiketa
Šta mislite? Sva mišljenja, sugestije, kritike su dobro došle :D
By UcenikBGD
yoldza wrote:Koje su margine Maticu..ja imam Portisa 16.5 a svuda je 17.5 ...sve zavisi od margina meni je Portus under

Bobailo me prošlu na smanjenu +15.5 prodao za koš. Sad sam hteo na 16.5 i smanjenu 14.5 da zategnem plus ko vrata. Ali Grk je gtd to me plaši. Mada sam sve više ubeđen da će Grk igrati a Midlton neće
By UcenikBGD
yoldza wrote:Pa nije igrao Ante ni u Mil ps ovaj one under Turner je ubica

Pa jeste,mada je zadnju stao na granici 14 poena,ubacio kos na 4 minuta do kraja i povukao ih trener na 102-121, da je bio neki egal cenim da bi Bobailo otisao u over,mada i minutaza mu je relativno mala 30 i 31 minut. Ako veceras zapnu da vrate brejk,nekako mi blizi Bobailo overu ako bude igrao blize 40 minuta nego 30. I nijednu trojku jos nije ubacio u plej ofu 0/2 0/2, mozda veceras bar jednu stavi, a u prve dve imao 15 i 14 poena bez trojke. Mada vise i nisam toliko siguran u over, ne znam :?: :?: :?: