Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
yoldza wrote:Davis dolazi sve tri za redom :)

Za danas
Beverli under 6.5 def igraci sa ciglom u rukama ,uvijek moguć FT trouble , Tehnicke neke,njegovo je da prevede loptu a nekad ni to...

Inat tip. Nurkić under 9.5

Prvu me oborio na 8.5 dao 9 drugu ga igram under na 9.5 on 10

Večeras mislim da Neve imati lopti jer očigledno da ne radi ta taktika...davao je poene jer Gobert debil iskace i onda ovaj sam iz pnr...ako bude Booker i Durant agresivniji ne vidim nurka preko 6 uz mogućnost problema sa Faulovima

Beverli prvi napad od svih igrača na dvokrak unese haliburtona u kod dual za dva slobodna i na isteku 1/4 0.1 sec pre kraja sut za tri i tri slobodna ...magije ..lik nebitan ali eto ...8 poena laganih a imadoh 16.5 Portis i njega nisam jer vidjeh i Srbiji 17.5 debil ...
By yoldza
#199422 Kakav masakr sinoc
I to sve jer igraci na selu u prvom minutama dali lake poene

Beverli lost ovo tele dalo 11 u prvo pol i poena vise nije dao cak ni u OT
GeFord lost lik dao 6 poena u prvih 5 min utak ccc( a posto sam rekao da ako njega promasim a pormasio sam onda to je to...valjda ve Russel da dodje večeras ...
Nurkić win vjerovatno
By UcenikBGD
yoldza wrote:Kakav masakr sinoc
I to sve jer igraci na selu u prvom minutama dali lake poene

Beverli lost ovo tele dalo 11 u prvo pol i poena vise nije dao cak ni u OT
GeFord lost lik dao 6 poena u prvih 5 min utak ccc( a posto sam rekao da ako njega promasim a pormasio sam onda to je to...valjda ve Russel da dodje večeras ...
Nurkić win vjerovatno

Na kraju ce Rasel 42 da ubaci,kao Midlton sinoc!!!
Onaj jedan navalio Midlton minus ko vrata za Ucenika, bole ga ledja, boli ga kita isto kao i MAksija iz file pre neki dan kad je rekao da 99% nece igrati!!!
By LaVine
#199425 Shvatio Dalas da tim dobija utakmice,a ne Doncic i Irving sami sada smo najebali hahhaha
Finale prije finala se sprema Minesota - Denver kakva ce to sahovska partija da bude :D
Uco, ne moras nista da pisem ptomasio sam obojicu i nemam pojma :D
By SergioRodriguez
#199427 Banchero 24.5 vise
Allen 11.5 skokova vise

Ako se utakmica odrzi u egalu a vjerujem da hoce mislim da ova 2 idu glatko. Banchero proslu izraketirao sa skracenom minutazom. Bez njehove dobre partije su u velikom problemu i mora potegniti ako hoce izjednaciti seriju

Allen 100 puta objasnjen, sad je opet niz na 0 pa valjda moze prebaciti ovih 11.5 u punoj minutazi mislim da ide 15+
By Dejo
#199428 Koga uzeti iz pelikana over večeras? Da li Herba, pošto mu ovi ostavljaju prostora na šutu, ili Valanču koji je stalno dobar protiv njih ili možda Alvarada koji bi po meni mogao večeras da donese energije sa klupe, pošto voli da igra na domaćem terenu?