Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
UcenikBGD wrote:
yoldza wrote:Kakav masakr sinoc
I to sve jer igraci na selu u prvom minutama dali lake poene

Beverli lost ovo tele dalo 11 u prvo pol i poena vise nije dao cak ni u OT
GeFord lost lik dao 6 poena u prvih 5 min utak ccc( a posto sam rekao da ako njega promasim a pormasio sam onda to je to...valjda ve Russel da dodje večeras ...
Nurkić win vjerovatno

Na kraju ce Rasel 42 da ubaci,kao Midlton sinoc!!!
Onaj jedan navalio Midlton minus ko vrata za Ucenika, bole ga ledja, boli ga kita isto kao i MAksija iz file pre neki dan kad je rekao da 99% nece igrati!!!

Image

Jesi gavran sve te nejebalo :lol: :lol: :lol:
By yoldza
#199447 Nurkić under 8.5 kao i prosli put

p.s učenice ne navlaci maler ako ga igras jer imas vizije da ce biti povreda goberta ili da ce udvajati Duranta a on sam ce biti ili jer je nedelja pa ce Ici u over, preskoci onda ovaj tip ...ako imas u vezi taktike i slično onda slobodno demantuj tip
By UcenikBGD
yoldza wrote:Nurkić under 8.5 kao i prosli put

p.s učenice ne navlaci maler ako ga igras jer imas vizije da ce biti povreda goberta ili da ce udvajati Duranta a on sam ce biti ili jer je nedelja pa ce Ici u over, preskoci onda ovaj tip ...ako imas u vezi taktike i slično onda slobodno demantuj tip

Draganče nemoj da prdiš mnogo, nema tu nikakav maler gavrani kurci palci, nego samo mozak da koristiš i ne izmišljaš neke scenarije koje uvrtiš u svoju glavu. LaVine je valjda shvatio sa Hardenom 0/6 i Dončićem 0/6, ko je tu ego manijak ko je vakav nakav itd.
Ti si pametno odigrao undere na npr. Strusa koji je realno 6ta opcija u napadu u petorci, Mičel Garland Allen Mobli pa on može u over ako ga krene ludački trojka pa veže 2 3 u 2 3 napada ali u plej offu 1/5 pali trojke pa je malo smanjio doživljaj. Isto i za Geri Herisa si pametno odigrao, treba pored Wagnera Baki Bakera pa i ovih debosa Sugsa Fulca Entonija uzeti loptu. Isto ide u over ako galudački krene za tri kao jedan meč kad je ubacio 4 5 trojki. Za ovog iz Miamija pogotovo ista priča. I na ta 3 lepa undera ti stavljaš De Anđela jer si ti uvrteo u svojo bolesnoj lubanji da će da ga ugasi trener. Brat igrao 40+ minuta uzima skoro 10 trojki po meču, prošlu sve promašio 0/7 mora sad i da ubaci poneku a granica bedna realno za njega 14.5. I da si ga pogodio under to ne bi bilo što si pogodio priču da će ga ugasiti, jer ke igrao 42 minuta.
Za Nurkića ne brini. Tu seriju ne pratim. Jedino sam igrao u prve tri iz tog meča Durenta asiste. Ali večeras ništa iz tog meča. Tako da budi miran, bar što se mene tiče
By UcenikBGD
JohnnyNoCash wrote:Za pocetak da Uco pocne pisati parove prije pocetka i mislim da ce svi na forumu biti sretni

Pa ja sam mu napisao da ce Rasel otici u over 24 sata pred mech kada je fantazirao da ce ga trener ugasiti. Posle mu Ucenik maler