yoldza wrote:Bez Gordona i Porter bez ovog baketasa ne bi se ni osjetilo...pre ove utak 30% šut iz igre pa djuro Ostojić na play bi imao više
Ne prozivaj mi druga
Djuro je odlican igrac bio

Nije do foruma ili maketa jednostavno ne znam ja šta je value ne znam ja kako se igra kladionica
Lajvli under 7.5 mislim da ovo tele ne može svaki put imati 4/4 iz igre ili 6/8 igra 15 min Max nema šut iz vana... Ali ovo je sve za niži stake
Doncic 33.5 over
Istina je da sam tvrdoglav sa Doncicem ali jednostavno one procente suta i za tri i dva poena su za njega smjesni.Posle prosle je popizdio da ne moze da isprati Irvinga i danas ce biti ful koncetracija.
Ovo im je najbitnija utakmica u cijeloj godini i sve ce oni dvojica uzeti u svoje ruke.
Malo vecq paznja cr biti na Irvingu n go obicno ali ovdje ce da ih miksovano pune obojica.Obojica ce veceras igrati pa i 43_44 minuta zbog znacaja utakmice.
Sada malo statistike
Ptocjenjuju da ce Dalas ubaciti oko 105 poena na svim do sada utakmicama ostatak ekipe je davao oko 40 poena,a njih dvojica preko 60 osim u jednoj.
Sada moja ptocjena njih dvojica minimum 65, njohove zajednick granice su na 59 ali idem na obojicu u paketu jer po mom misljenju ovdje je Doncic vazniji,a posto je ego manijak i ne moze ponoviti procente od ispod 30% za tti poena,a sutira skoto 40% u sezoni vjerovacu mu ovog pita posebno
Tvrdoglav jesam ali mislim da je Dalas bolji posebno bez Lenrda, jednostavno mogu dobiti samo ako obojica u paketu naprave overe