Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#199473 Hero over 21.5 ne igra ni onaj Meksikanac Jaime ispucace 20+ lopti moguć je ove i BO tako da ovo je baa onako tip na usage rate nego neki miss match

Lajvli under 7.5 mislim da ovo tele ne može svaki put imati 4/4 iz igre ili 6/8 igra 15 min Max nema šut iz vana... Ali ovo je sve za niži stake
By LaVine
#199475 Irving 25.5 over
Doncic 33.5 over

Istina je da sam tvrdoglav sa Doncicem ali jednostavno one procente suta i za tri i dva poena su za njega smjesni.Posle prosle je popizdio da ne moze da isprati Irvinga i danas ce biti ful koncetracija.
Ovo im je najbitnija utakmica u cijeloj godini i sve ce oni dvojica uzeti u svoje ruke.
Malo vecq paznja cr biti na Irvingu n go obicno ali ovdje ce da ih miksovano pune obojica.Obojica ce veceras igrati pa i 43_44 minuta zbog znacaja utakmice.
Sada malo statistike :D
Ptocjenjuju da ce Dalas ubaciti oko 105 poena na svim do sada utakmicama ostatak ekipe je davao oko 40 poena,a njih dvojica preko 60 osim u jednoj.
Sada moja ptocjena njih dvojica minimum 65, njohove zajednick granice su na 59 ali idem na obojicu u paketu jer po mom misljenju ovdje je Doncic vazniji,a posto je ego manijak i ne moze ponoviti procente od ispod 30% za tti poena,a sutira skoto 40% u sezoni vjerovacu mu ovog pita posebno :D
Tvrdoglav jesam ali mislim da je Dalas bolji posebno bez Lenrda, jednostavno mogu dobiti samo ako obojica u paketu naprave overe ;)