Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
#199477 Bet365

Odigrao sam par tiketa pa cu ovoga odvojit.
U najavi je tvrda odbrana od samog starta, nece clippersi imati lahkih suteva, pa zato uzimam under pts prvu cetrvrtinu.
Ocekujem i dva igraca na hardnu, a i najvise da ga pokriva DJJ, i posle 4 tekme sa 20pts+ mislim da je na redu jedan dobar under. Zbog velikog pritiska uzimam opet izgubljene lopte.
Biti ce velika paznja i na odbrani trojke, pogotovo hardna i PGa, tako da bi tu trebao powel dobiti najvise otvorenih suteva. Dobar je suter i uzimam ga over.
Ako dallasu uspije zaustaviti PGa i bradu, pogotovo ako brada ima i slab dan, onda vidim Russa kao glavnog sutera pa da vuce voz klipersa.
Lively bolje igra protiv zubca nego gafford, pa bi trebao dobiti svojih 20min. Dosta ce mali clippersi igrati na obruc (dobro branjenje trojke) pa ocekujem livelya da opet odigra dobro u raketi.
Exum se ovu seriju muci, pa ako ce opet lose krenut bi green trebao dobiti vise minuta plus fali i Tim. Greena vidim kao trecog playa, pa ga uzimam da doda bar 1 ass.
Od doncica jednostavno ocekujem vise u napadu. Slicno kao kod hardna, posle 4 tekme loseg suta vreme je da se okrene voz. Glavni je igrac, i danas mora to pokazati.
Uzimam i pobjedu dallasa, trenutno bolji kvalitet i igra.

Image
By LaVine
#199493 Conley 10.5
McDaniels 9.5
Reid 9.5

Sve overi
KCP ce na Edvardsa i svaki bek puni Denver ovih 10.5 hmmm
MC ce koristiti Portera u odbrani nece ga ni cuvati on ce pomagati.
Reid sa klupe nema ko da mu se suptostavi jer Gordon mora da drzi Taunsa i jos ce ovaj biti na terenu dok njega nema.
Kako god rotirali ova trojica ne mogu bizi pokrivena,a granice bas male.
Cak i u medjusobnim duelima su oni ovo lagano prelazili ;)
By LaVine
#199494 Edvards 27.5 under
Marej 22.5 under

Edvardsa ce da stisnu na racun drugih, silovanje njegovo i Taunsovo moze da im donese poene ali ne i pobjedu.
Jamala ce zatvoriti lagano jos ako mu ptikace McDanielsa onda nece ni 15 ubaciti.
Mislim da je odlicna opklada i Jamal over 6.5 asistencija ko n voli undere
By Gurovic15
#199497 Posle prvog meca denver minesota-mislim da niko vise nema pravo da govori o mareju kako i zasto ga ne zovu na nba all star :lol: :lol: :lol:
Brate mili sta je ono,kakva je to kosarka,sto kaze yoldza klasican basketas
Minesota mislim da ne moze bolje od ovoga,dobila sa 5razlike
Denver katastrofalan,otvaranje je bilo bruka pa su odmah morali zapet da se iole vrate u mec ali to se ooet vratilo u poslednjoj gde su zkroz pali fizicki

Jokic da ima bar jednog krstenog beka blizu all star igraca,prosetao bi se ligom
ovako bice tesko dobiti minesotu